capetanios30
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλημερα σε ολους
υπαρχει καμια πληροφορια για αυτο εδω?
και για αυτο?
και για αυτο?
Απ'οτι μου είπε οι φωτό ειναι δικές της...στο tiney δεν μου βγαζει κατι. Ξέρουμε κάτι; αξίζει;η τζινα δουλευε σε στουντιο στη β.83
δν ξερω αν δουλευει ακομα εκει..
μπορει βεβαια κ η φωτο να ειναι κλεμενη..
καλημερα σε ολους
Αυτή είναι η Ναταλία ένα κοντόχονδρο μπάζο που δεν λέει.Υπαρχούν αναφορές πιο πίσω γιαυτην.
οχι μπαζο απλα καραμπαζο που πρεπει να σε πληρωνει κανονικα για να την γαμισηςκαλημερα σε ολους
Αυτή είναι η Ναταλία ένα κοντόχονδρο μπάζο που δεν λέει.Υπαρχούν αναφορές πιο πίσω γιαυτην.
Παιδια please OXI PM οτι ειχα να πω σας το ειπα ετσι για να μην νομιζουν κ καποιοι οτι μπορουν να μας πιασουν
κοροιδα τοσο εμας τις κοπελες οσο κ εσας τους πελατες . Εσεις απλως αν μπορειτε διαδοστε το , ειδικα αν θελετε οι ανεξαρτητες
να συνεχιζουμε να υπαρχουμε κ με κοστη πιο λογικα απο τα τωρινα.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑ PM, οχι επειδη σνομπαρω αλλά επειδη δεν θελω σε καμια περιπτωση να φανουν μουφα ολα αυτα για τα οποια ηθελα να
σας ενημερωσω.
Ευχαριστω.
Γειά χαρά, υπάρχει καμία πληροφορία γι'αυτό;
Ευχαριστώ
η τζινα δουλευε σε στουντιο στη β.83
δν ξερω αν δουλευει ακομα εκει..
μπορει βεβαια κ η φωτο να ειναι κλεμενη..
Απ'οτι μου είπε οι φωτό ειναι δικές της...στο tiney δεν μου βγαζει κατι. Ξέρουμε κάτι; αξίζει;
Ευχαριστώ nicale κατατοπιστικότατος!
ποια ειναι αυτη παλι?μας εχεις μουρλανει με τους πατουρες καθε φοραΟχι Παιχτη εγω αλλου μασαω ποτε εκει που ρωταω !!!
και εγω παω με αυτο!Οχι Παιχτη εγω αλλου μασαω ποτε εκει που ρωταω !!!
xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
εμεις γελαμε..
80 full service παιρνει το βλαχακι..
και εγω παω με αυτο!
αφου μερικοι ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ νομιζουν οτι οσο πιο πολλα πληρωσουνε τοσο πιο ξεχωριστο μουνι θα γαμησουνε.και εγω ημουνα τοσο βλακας καποτε20 ζήταγε στη φυλής το ζώο και τώρα ζητάει 250 !!!!
Οχι Παιχτη εγω αλλου μασαω ποτε εκει που ρωταω !!!