kavliariss
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αρχειδια.ελληνιδες πουτανες που να μην ειναι σκιαχτρα και με λιγα λεφτα δεν το βλεπω να δουμε ποτε
αρχειδια.ελληνιδες πουτανες που να μην ειναι σκιαχτρα και με λιγα λεφτα δεν το βλεπω να δουμε ποτε
Φίλε μου σε λίγο καιρό θα βλέπουμε πράγματα που θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας.Και όχι μόνο στο θέμα του αγοραίου έρωτα.Και όταν λέμε σε λίγο καιρό εννοούμε λίγους μήνες.αρχειδια.ελληνιδες πουτανες που να μην ειναι σκιαχτρα και με λιγα λεφτα δεν το βλεπω να δουμε ποτε
για να δουμε....Φίλε μου σε λίγο καιρό θα βλέπουμε πράγματα που θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας.Και όχι μόνο στο θέμα του αγοραίου έρωτα.Και όταν λέμε σε λίγο καιρό εννοούμε λίγους μήνες.
Εχεις λογικη και ξερεις τι σου γινεται. Βασικο!Φίλε μου σε λίγο καιρό θα βλέπουμε πράγματα που θα μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας.Και όχι μόνο στο θέμα του αγοραίου έρωτα.Και όταν λέμε σε λίγο καιρό εννοούμε λίγους μήνες.
Συγγνώμη αλλά για 300 ευρώ την ώρα δε μου φαίνεται και τόσο αστέρι..και κάτι άλλο..επειδή λέει μοντέλο-playmate δε σημαίνει ό,τι ήταν στην τελική 12άδα που εμφανίστηκε στην τηλεόραση!!Καποιος συναγωνιστης που να εχει δοκιμασει αυτο το εργαλειο?
Αστερι φαινεται...
οταν λες πολυ ανοιχτη απο πισω... δηλαδη πολυδουλεμενο κουλούρι...?να κανω και εγω μια κριτικη σχετικα με την στα θετικα καλη εμφανιση ξανθια ψηλη αν και λιγο γεματη ευγενικη συνεπης στο ραντεβου καλη συμμετοχη στο κρεβατι.στα αρνητικα πολυ ανοιχτη απο πισω.
οταν λες πολυ ανοιχτη απο πισω... δηλαδη πολυδουλεμενο κουλούρι...?
να κανω και εγω μια κριτικη σχετικα με την στα θετικα καλη εμφανιση ξανθια ψηλη αν και λιγο γεματη ευγενικη συνεπης στο ραντεβου καλη συμμετοχη στο κρεβατι.στα αρνητικα πολυ ανοιχτη απο πισω.
γυρω στα 30 (φευγα) βυζι μεγαλο αλλα πεσμενο, καλη πιπα (τα φτυνει), στα 100 ευρω εξτρα μπολ cob ... Γενικη παρουσια καλη και επαγγελματικηΔώσε λίγες ακόμα πληροφορίες: Ηλικία, βυζί, αν φιλάει, καλή στην πίπα; Στα 100ευρώ έχει έξτρα;
Δώσε λίγες ακόμα πληροφορίες: Ηλικία, βυζί, αν φιλάει, καλή στην πίπα; Στα 100ευρώ έχει έξτρα;
για πλακα το εβαλαΤό "παλαμαρι" το ειδες ?η βιαστικες να ρωτησεις....?
αυτη εδω τι λεει παιδια..ειναι καλη??καμια γνωμη?..