Fedor
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θα πας Κρητη συντομα η εισαι απο εκει?
αθηνα ειναι η κοπελα..
Θα πας Κρητη συντομα η εισαι απο εκει?
συναδερφος υδραυλικος???Σωληνα Φ 63 δηλ. ?????
αθηνα ειναι η κοπελα..
αυτη εδω τι λεει παιδια..ειναι καλη??καμια γνωμη?..
Ρωτησες? και αν ναι τι υπηρεσιες προσφερει?
Χαλια μαυρα ........αυτες ειναι η υπηρεσιες της πριν κατι μηνες που την ειχα παρει εγω ,το απολυτο τιποτα που κανονικα πρεπει να πληρωνει και οχι να ζηταει 50 ευρωΡωτησες? και αν ναι τι υπηρεσιες προσφερει?
50 gia mia ektonwsi osi wra xreiastei mesa kai to prwktiko nomizw..ola me profilaksi..+20 i deuterh fora..
Κάπου γραφουν για αυτήν, ίσως ποιό πισω, ίσως στο masaz κατ οίκον, δεν θυμάμαι.
Αλλά σύντροφε!! δεν έβαλες την σωστή αγγελία της κυρίας.
Εδώ είναι η κορυφαία στιγμή της
I FOTO EINAI DIKES MOU,DEN EINAI FOTOSHOP.
Αλλά είναι άλλες..γενικώς. Μόνο το τηλ συμφωνεί.
Χαλια μαυρα ........αυτες ειναι η υπηρεσιες της πριν κατι μηνες που την ειχα παρει εγω ,το απολυτο τιποτα που κανονικα πρεπει να πληρωνει και οχι να ζηταει 50 ευρω
Κελεπουρι! Το μονο που μας λειπει ειναι ενας καταδρομεας.... Η κασκαντερ
Ναι αλλά είναι Original...οχι...Fotosop και το αβαντάζ για κάτι ''βρικόλακες'' σαν και εμένα διαθέσιμη..μέχρι το πρωί. Αν ξεμείνω ..(φτου, φτου, σκόρδα) θα την ''κλείσω'' το ξημέρωμα. Ραντεβού στην αγορά, μετά τον πατσά(πιάσανε και τα κρύα απότομα) θα αναλάβει να βγάλει όλα τα υγρά και το σκορδοστούμπι...together. Αν και για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει πάντα πρόθυμη η φυλή των γαζελών στον από κάτω δρόμο. Είμαι σε...δίλημμα
το μωρο ελληνιδα εμφανισιμη των 100 ευρω κατω των 25 ετων με πολυ καλη συμμετοχη βρεθηκε!ετοιμος για το 250αρι?Δεν είπα αυτό. Είπα ότι αν κάποιοι δίνουν 100 για τη Τζένη και είναι ευχαριστημένοι από το σχέση τιμής απόδοσης δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται ακριβή η λύση αρκετά μικρότερης και πιό εμφανίσιμης Ελληνίδας που κάνει τα ίδια στα 150€.
Αν βάζει κάποιος όριο τα 100€ και βρίσκει Ελληνίδα κάτω από 25 εμφανίσιμη και με καλή συμμετοχή, να μου τη συστήσει και θα του συστήσω εγώ μία που παίρνει 150 και θα του πληρώσω εγω το 50άρικο της διαφοράς για τις πρώτες 5 φορές.
Προφανώς βάζω το στοίχημα για να καταδείξω ότι ΔΕΝ υπάρχει Ελληνίδα με αυτές τις προδιαγραφές. Αν αποδειχθώ λάθος θα το παραδεχτώ και το σκάσω το 250άρι ;)
Μην την κοβεις Γιωργη.
Ειναι κλαδεμενη .
Βρε Παιχτη αφου ψηνεσε απο τον Αυγουστο να το γαμησης το Τρανσφορμερ και οποτε ρωτας την ιδια απαντηση περνεις !!!
Τραβα και πετατου τα πεταλα εξω να σου φυγη η καψα !!!
Τι θες να σου πω οτι ειμαι ο γιατρος που της τον γυρισε αναποδα !!!
Υπαρχει συναισθημα βρε αναισθητοι...θελει τον ανθρωπο της....τον πατερα των παιδιων της
Και απο Καβλι καλη ειναι Παιχτη απ οτι λενε !!!
το μωρο ελληνιδα εμφανισιμη των 100 ευρω κατω των 25 ετων με πολυ καλη συμμετοχη βρεθηκε!ετοιμος για το 250αρι?