gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Την είχα συναντήσει πριν ένα χρόνο. Ήθελε να βρεθούμε έξω να με δει. Όταν βρεθήκαμε νόμιζα ότι περνούσα κριτική επιτροπή. Σήκω όρθιος, γύρνα κτλπ. Μάλλον πέρασα τα στάνταρ της και πήγαμε σε δικό της ξενοδοχείο. Κατααρχάς μπανάκι μαζί μια χαρά, όμως μετά με έβαλε να πλύνω ταα χέρια μου με Ντετόλ!!! Όχι ότι είχα πρόβλημα αλλά μου έκανε εντύπωση. Στα του αγώνα. Πίπα με προφύλακη,χωρίς ούτε με σφαίρες. Για να της βάλω δάκτυλο έπρεπε να τσεκάρει τα νύχια στα δάκτυλα των χεριών μου για να τσεκάρει αν ειναι ΟΚ ή όχι (θέλει ο άντρας να έχει καθαρά άκρα όπως μου είπε). Τελίωμα σε πρόσωπο στόμα ξέχασέ το, μόνο στο σώμα και ΑΝ την έχεις φτιάξει κατά τη διάρκεια του πηδήματος. Πάλι καλά που όταν πήγα να τη γλύψω δε μου ζήτησε να δει τη γλώσσα και να κάνω καλλιέργεια του σάλιου μου. Ένταξυ καθαριότητα δε λέω, αλλά το παραέκανε (άποψή μου). Επίσης δεν ήταν και πολύ του δυνατού και του άγριου. Ήθελε χαλαρά πράγματα. Τώρα για τη τιμή δε θυμάμαι. ΝΟΜΙΖΩ πως ήταν 150 την ώρα και ήθελε άλλα 100 για πρωκτικό.
Μια φορά την πήρα. Μετά ανακάλυψα Εύα38 και το μιλφ τη Τζέννη....
Α! Δεν είχα γράψει γι αυτή γιατί όταν τη συνάντησα ΔΕΝ υπήρχε στο μπου και όταν είχε μπει είχαν περάσει περίπου 6 μήνες οπότε μπορεί να είχε αλλάξει καταρχάς τιμή και κατά δεύτερον να προσέφερε καλύτερες παροχές. Αυτά. Ξέρω πως δε βοηθάω και πολύ αφού έχει περάσει ένας χρόνος. Προσωπική άποψη; ΑΝ η τιμή δεν έχει πέσει στα 150ευρώ η ώρα ΟΛΑ ΜΕΣΑ (και με πρωκτικό και με τελίωμα πρόσωπο ή στόμα) ΚΑΙ δε θέλει ννα βρεθείτε έξω για να σε δει και να σε εγκρίνει τότε καλύτερα να βρεις κάτι άλλο. Εκτός ΚΑΙ ΑΝ θες να δοκιμάσεις για την εμπειρία.
Αυτό για την καθαριότητα δε με χαλάει πολύ γιατι διαβάζω πολλά περίεργα εδώ μέσα για μερικές βρωμιάρες ακόμα και για CT!!! Απ'το να βρωμοκοπάει ολόκληρη όπως κάτι άλλες την προτιμω "ΚΑΤΑΚΟΥΖΙΝΟ"
Απο εμφάνιση φίλε μου τι λέει? Σώμα,πρόσωπο?