για αυτό είναι το forum - αλλη φορά δεν το ξανακάνωΦίλε ευχαριστώ, με γλύτωσες 120€
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για αυτό είναι το forum - αλλη φορά δεν το ξανακάνωΦίλε ευχαριστώ, με γλύτωσες 120€
για αυτό είναι το forum - αλλη φορά δεν το ξανακάνω
Εγώ έχω φάει πάρα πολλές...λιγο πολυ ολοι εχουν φαει φολες,το χει το χομπι
Ε ρε ξυλο που θέλω
λοιπόν, παρόλο που δεν εχω κάνει τον κασκαντερ στην ηλικία που είμαστε Η Ευα38 δεν απαντούσε,η Τζενη δεν ήταν διαθεσιμη, Αλεξάνδρα και Ταμάρα ήταν πάνω από το budget της εβδομάδας .. και ειπα να δοκιμάσω την Αναμπελ ,... γαμώ την τύχη μου
συννενόνηση με το γραφείο 120Ε, δεν γίνεται παρακάτω!! αντε λέω ..
Εμφανίζεται κοπέλλα κοντούτσικη 160-165, απο Lanzarote μου είπε, με στρογγυλό προσωπάκι με προγουλακι, καλό σωματάκι - μετα που ξαναείδα την φωτο της αγγελίας ήταν η ίδια αλλά με τελείως διαφορετικό ύφος και γωνία ..
Η πρωτη εντύπωση αρνητική αλλά λέω ας συνεχίσω.. Βγάζει μηχανικά τα ρουχα, πολυ΄μπλά μπλά, μπανακι , μηχανική πίπα καθόλου γλυψιμο - την πείραζαν οι τρίχες..
Ε' τελειώσαμε μετά από 2-3 στασεις, χωρίς συμμετοχή από μέρους της- μετά για δεύτερη φορά φεύ, για να ολοκληρώσει την ώρα ...
Σε γενικές γραμμές χαλια για μένα θα έλεγα.
Δεν συνίσταται.. και άλλη φορά μόνο στα σιγουράκια - Οποιος έχει τίποτα καλό ασ στείλει πμ
Ευχαριστώ ;)
Η τσατσά μου είπε Κανάριους Νήσους πάντως.
καλημερα .... ξερει κανεις η εχει δοκιμασει την εν λογο κοπελα-αγγελια,ευχαριστω πολυ
Néo! ómorfi melachriní jessyca gennaiódori kýrioi psáchnei gia tin timí ton mólis 50 evró
Παρε τα 50 ευρω και πηγαινε σε κανενα στουντιο. Θα βρεις πολυ καλυτερες απο αυτην. Αντε μολις πατησε τα 20 το κοριτσι
Για πες. Ξέρεις κάτι??? Την έχεις πάρει??? Με ενδιαφέρει....
Ευχαριστώ...
Δεν την εχω παρει αλλα πουρο μεγαλο φαινεται με μπουταρες και κωλαρες................40+ σε ηληκια. Τι αλλο θελεις?
ωραίο μουνάκι ειναι παντως,όποιος ξέρει λεπτομέρειες ας ενημερώσει
ο σκυλος ερχεταιΈρχεται και σκύλος σε λίγο....
ο σκυλος ερχεται
εσυ φευγεις...
καλημερα .... ξερει κανεις η εχει δοκιμασει την εν λογο κοπελα-αγγελια,ευχαριστω πολυ
Néo! ómorfi melachriní jessyca gennaiódori kýrioi psáchnei gia tin timí ton mólis 50 evró