TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
το avatar... μιλάμε χάσιμο... {λες και ακούω ray manzarek στα πλήκτρα}ειναι επειδη υπαρχουν δυο νηματα σχεδον ιδια
ψυχεδελεια τι εννοεις?
το avatar... μιλάμε χάσιμο... {λες και ακούω ray manzarek στα πλήκτρα}ειναι επειδη υπαρχουν δυο νηματα σχεδον ιδια
ψυχεδελεια τι εννοεις?
Γαι την Ελενα -Βιβη θα πω μονο ενα ( το μωρο ειναι τρελα !!! )καλημέρα δες και αυτή 150 full προγραμμμα ολα μέσα
Δεν γνωριζω κατι, δεν ειναι του γουστου μου γι'αυτο !!! ;) ;) ;)Αν και ειμαι fun της Ευας38 λεω να δοκιμασω και κατι ακομα, χωρις αν ειναι δυνατον να ρισκαρω 100% στην επιλογη μου
εχει δοκιμασει καποιος?
Δεν ειδα καποια αναφορα για τη συγκεκριμενη
επισης γι αυτη
ή να απευθυνθω σε πιο σταθερες αξιες απ οτι διαβασα σε προηγουμενες σελιδες
Αν και ειμαι fun της Ευας38 λεω να δοκιμασω και κατι ακομα, χωρις αν ειναι δυνατον να ρισκαρω 100% στην επιλογη μου
εχει δοκιμασει καποιος?
Δεν ειδα καποια αναφορα για τη συγκεκριμενη
επισης γι αυτη
ή να απευθυνθω σε πιο σταθερες αξιες απ οτι διαβασα σε προηγουμενες σελιδες
εχουν ξανασυζητηθει....
οι δυο πρωτες , σοφια - νανουκα , ειναι στη θησεως σε ελαιοτριβειο
h xristina εχει και κριτικες σαν call girl
Ήρεμα ρε παίχτη.....!!!!Γαι την Ελενα -Βιβη θα πω μονο ενα ( το μωρο ειναι τρελα !!! )
Ρε μάγκες, που βρίσκουμε την Ισαβέλλα 30. Το' χασα αυτό
Ήρεμα ρε παίχτη.....!!!!
Δεν ξέρω για το σέρβις της, αλλά όχι και μωρό....
Μην χάνουμε και το γούστο μας!!!!!
Κοντά στα 30 και όσον αφορά εμένα, εμφάνιση ίσα βάρκα ίσα γυαλό με λουλουδού σε 2κλασσάτη μπουζουκλερί!!!!
......ααααα για να μην ξεχνιόμαστε, έγραφε fake review και καταφέρονταν εναντίων συναγωνιστών με κλώνους!!!!
Από εμένα μαύρο...άντε καλά γαμήσα με την τύπισσα!!!!
Ήρεμα ρε παίχτη.....!!!!
Κοντά στα 30 και όσον αφορά εμένα, εμφάνιση ίσα βάρκα ίσα γυαλό με λουλουδού σε 2κλασσάτη μπουζουκλερί!!!!
......ααααα για να μην ξεχνιόμαστε, έγραφε fake review και καταφέρονταν εναντίων συναγωνιστών με κλώνους!!!!
σωστος!!!!!!!!!Ήρεμα ρε παίχτη.....!!!!
ολοι οι καυλιαρηδες πρωι πρωι μαζευτηκαν..
ουδεις ειδημων οσο παλευεις μαθαινεις αν πας αλκιβιαδου 16γ εχει 2 τσουπρες ξενες-οχι μπαζα! 30 αρες παρτουζα τα παντα 40ε διαλεχτε!καλα ρε μαγκες ειναι δυνατον να μη συμφωνειτε με τους ειδιμωνες στο αυτοι μιλαμε εχουν την πουτσα βαρομετρο
και να σκεφτεις οτι 2 σελιδες πισω εβαλα λινκ εγω και εξηγουσα και ποσο πισω θα εβρισκες και πληροφοριες.Ρε μάγκες, που βρίσκουμε την Ισαβέλλα 30. Το' χασα αυτό
τι να πω?
ολοι οι καυλιαρηδες πρωι πρωι μαζευτηκαν..
και να σκεφτεις οτι 2 σελιδες πισω εβαλα λινκ εγω και εξηγουσα και ποσο πισω θα εβρισκες και πληροφοριες.
τι να πω?
απαντησα 2 σελιδες πιο πισω στη συγκεκριμενη ερωτηση...
εδωσα στοιχεια για αλλες σε πολους...
εκανα2 ερωτησεις και εφαγα γραψιμο...
ενω απανταμε σε ερωτησεις που μολις πατησεις την πρηγουμενη σελιδα βρισκεις απαντηση.
μαλλον πρεπει να γινω ζητουλας και μοναχοφαης τι να πω...
προφανος σε καποιους δεν αραισει η φατσα μου....
(υ.γ φιλε δεν μιλαω για σενα βαραμε το σαμαρη να ακουσει το γαιδουρι λεει η παροιμια γιατι πλεον το σαιτ το εχουν κανει καποιοι επιλεχτικο αναλογα με το εαν αρεσουν αυτα που ακουνε συγνωμη)