alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μαλιστα...ναι...
Μαλιστα...ναι...
τυπε το ποστ σου βγαζει πολυ πικρα...και αγανακτηση..και για να αποδειξω οτι εχω δικιο αλλη μια φορα...οταν λεω οτι μερικες πουτανες δεν σεβονται τα λεφτα των πελατων και οταν κονομησουν,συμπεριφερονται ασχημα ιδου η αποδειξη
I kiss you baby and as for clients I full so I am leaving bourdela.smouts darling and keep it cool.life is too short to be furious.love.
τωρα που εχουμε πελατες στα αρχιδια μας ολα!!
για να σου απαντησω λοιπον δημοσια "Δομνα",κυκλος ειναι και γυριζει.
και το γραφειο της Ποπης πρωτο ηταν καποτε και τωρα τρωει φολα.
με την νοοτροπια αυτη + την ηλικια σου σε βλεπω σε μερικους μηνες με λιγοστους αγαπουληδες....
καλη συνεχεια...
και για να μην τρεξετε να προλαβετε οι γνωστοι αγνωστοι(σε εμενα οχι...γιατι ξερω ποιοι ειστε)να της τα πειτε μην στεναχωριεστε της το εχω στειλει και σε pm!!
μπααα καθολου...ισα ισα,προφυλασω καποιους απο το να πανε και να της τα σκασουνε...τυπε το ποστ σου βγαζει πολυ πικρα...και αγανακτηση..
ρε μην κολατε ετσι λεμε.
το γραφω...διαβασε...
μαλον δομνος ειναι,αφου εβαλε ο αλπουλας εισαγωγικα..Ποιά είναι η Δόμνα?
οχι ρε απλα δεν ειναι το ονομα της αυτο...και ουτε θα το εκθεσω...μαλον δομνος ειναι,αφου εβαλε ο αλπουλας εισαγωγικα..
οχι ρε απλα δεν ειναι το ονομα της αυτο...και ουτε θα το εκθεσω...
οχι ρε απλα δεν ειναι το ονομα της αυτο...και ουτε θα το εκθεσω...
Γινε πιο συγκεκριμενος, για να μην την πατησουμε !!!μπααα καθολου...ισα ισα,προφυλασω καποιους απο το να πανε και να της τα σκασουνε...
φιλε κρανιδι ειναι διαφορετικο πραγμα να καταγγελεις οτι μια τανα σηκωσε ψηλα τον αμανε(αυτο κανω εγω)και αλλο να δινεις το ονομα της(αυτο δεν ειναι σωστο)
μπααα καθολου...ισα ισα,προφυλασω καποιους απο το να πανε και να της τα σκασουνε...
2hand.gr , μικρές αγγελίες ερωτικών γωριμιών - μασάζ ..
Eαν σου έρθει αυτή απο την φώτο γάματην μέχρι να έρθουμε και εμείς ;)
Πέρνα να με πάρεις να πάμε με ένα αμάξι!!!!
Πέρνα να με πάρεις να πάμε με ένα αμάξι!!!!
Σύνταγμα δεν είπαμε ότι θα πάμε αύριο
Καλημέρα σας Κύριοι και καλή εβδομάδα.φιλε κρανιδι ειναι διαφορετικο πραγμα να καταγγελεις οτι μια τανα σηκωσε ψηλα τον αμανε(αυτο κανω εγω)και αλλο να δινεις το ονομα της(αυτο δεν ειναι σωστο)
Δύσκολο αύριο διότι έχω "ταξίδι" αύριο βράδυ!!!! ;)Σύνταγμα δεν είπαμε ότι θα πάμε αύριο
Σόρρυ παίχτη αλλά τα έγραψα όλα αυτά 7-8 σελίδες πίσω χωρίς κιόλας να περιμένω να έρθει η γκόμενα αφού το πήρα πρέφα το σκηνικό και ακύρωσα!!!!Καταθέτω και την δική μου εμπειρία, πρώτη φορά με ανεξάρτητη, την πάτησα και καλά να πάθω. παραγγέλνω την νικόλ, στα €110 με 2 εκτονώσεις. Το ίδιο «πρακτορείο» διαπραγματεύεται και τις : Ενώ μου είπε ότι σε 30’ θα είναι στο δωμάτιο, πέρασε 1 ώρα (και 2 τηλέφωνα, γιατί πήγε σε λάθος δωμάτιο, και τελικά ήρθε μία άλλη ονόματι Ντάνα. Ένεκα της κ…λας, της γαμ…νης ώρας που είχα χάσει δεν την έστειλα πίσω όπως και θα έπρεπε, αλλά την κράτησα, αφού όμως την ρώτησα τις υπηρεσίες. Μέγα λάθος!!! Πέραν των 2 εκτονώσεων όλα τα υπόλοιπα ήτανε εχτρα!!! Η γκόμενα ήταν όλο μη και μη, πίπα κάτω του μετρίου, 1η εκτόνωση ιεραποστολικό. Πάει για μπάνιο μόνη και κλειδώνει την πόρτα! Έρχεται και ξεκινάει δεύτερος γύρος. Κάποια στιγμή λόγω τεχνικής δυσκολίας (μου είχε μαλακώσει), βγάζω το προφυλακτικό και της λέω να χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο. Μου απαντάει ότι δεν έχει άλλο και άμα θέλω να της δώσω ακόμα ένα 20ρικο για πίπα άνευ!!! Δεν μου έκοψε να έχω εγώ μαζί μου (σορρυ νέος είπαμε, μην βαράτε). Φυσικά δεν της έδωσα, τελείωσα στα χέρια της και την διαολόστηλα. Η μεγαλύτερη μαλακία? Διαβάστε και αυτό: το βράδυ κατά τις 11, λαμβάνω τηλεφώνημα από την εν λόγω και της λέω «λάθος νούμερο πήρατε» και την γλύτωσα παρά τρίχα !!!
Τα σχόλια δικά σας.