giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Καταθέτω και την δική μου εμπειρία, πρώτη φορά με ανεξάρτητη, την πάτησα και καλά να πάθω. παραγγέλνω την νικόλ, στα €110 με 2 εκτονώσεις. Το ίδιο «πρακτορείο» διαπραγματεύεται και τις : Ενώ μου είπε ότι σε 30’ θα είναι στο δωμάτιο, πέρασε 1 ώρα (και 2 τηλέφωνα, γιατί πήγε σε λάθος δωμάτιο, και τελικά ήρθε μία άλλη ονόματι Ντάνα. Ένεκα της κ…λας, της γαμ…νης ώρας που είχα χάσει δεν την έστειλα πίσω όπως και θα έπρεπε, αλλά την κράτησα, αφού όμως την ρώτησα τις υπηρεσίες. Μέγα λάθος!!! Πέραν των 2 εκτονώσεων όλα τα υπόλοιπα ήτανε εχτρα!!! Η γκόμενα ήταν όλο μη και μη, πίπα κάτω του μετρίου, 1η εκτόνωση ιεραποστολικό. Πάει για μπάνιο μόνη και κλειδώνει την πόρτα! Έρχεται και ξεκινάει δεύτερος γύρος. Κάποια στιγμή λόγω τεχνικής δυσκολίας (μου είχε μαλακώσει), βγάζω το προφυλακτικό και της λέω να χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο. Μου απαντάει ότι δεν έχει άλλο και άμα θέλω να της δώσω ακόμα ένα 20ρικο για πίπα άνευ!!! Δεν μου έκοψε να έχω εγώ μαζί μου (σορρυ νέος είπαμε, μην βαράτε). Φυσικά δεν της έδωσα, τελείωσα στα χέρια της και την διαολόστηλα. Η μεγαλύτερη μαλακία? Διαβάστε και αυτό: το βράδυ κατά τις 11, λαμβάνω τηλεφώνημα από την εν λόγω και της λέω «λάθος νούμερο πήρατε» και την γλύτωσα παρά τρίχα !!!
Τα σχόλια δικά σας.
Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ;)