giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
oλα τα λεφτα ειναι το ονομα κατω απο το τατου! αθανατη ελλαδα! εισαι παντου!!!
Εσύ την επιγραφή έψαχνες ?
oλα τα λεφτα ειναι το ονομα κατω απο το τατου! αθανατη ελλαδα! εισαι παντου!!!
E οχι και τραβελος η Ζετα Γιωργη !!!
χρόνια στο κουρμπέτι
Άσχετο, αλλά πάντα ήθελα να το ρωτήσω και συγχωρέστε με για το οφ τόπικ: Πού μπορώ να βρω αυτό το εμότικον για να το χρησιμοποιώ; (είμαι σκράπας σε αυτά, βοηθήστε με).
απαντησε ομως και μπηκε στην διαδικασια να μιλησει.....εμπειρικα μπορεις με ευγενικο τροπο να την ριξεις.....Πηρα τηλ,ειπε οτι. δεν ισχυει η αγγελια και οτι δεν την εβαλε η ιδια
It was too good to be true!
Δίπλα στα άλλα έχει επιλογή περισσότερα.Πατάς εκεί και σου βγάζει καμιά 30αρια ;)
Οριστε και μετα πες μας κιολας αν αξιζει να ξερουμεενδιαφερομαι ελληνιδα μοντελλο υπαρχει κανεις να προτεινει? δινω μεχρι και 500 την ωρα....
Θα σου μεινουν και 200 για σουβλακια και μπυρες !!!ενδιαφερομαι ελληνιδα μοντελλο υπαρχει κανεις να προτεινει? δινω μεχρι και 500 την ωρα....
Αντε και καλα !!!Οριστε και μετα πες μας κιολας αν αξιζει να ξερουμε
Με 200 ευρω θα του κατσει και ο σουβλατζης!!!Θα σου μεινουν και 200 για σουβλακια και μπυρες !!! Αντε και καλα !!!
Με 200 ευρω θα του κατσει και ο σουβλατζης!!!
τι εστι κατια?κατια (εξ αλλαγης αν δεν κανω λαθος.....)
αν κοιταξεις αρκετες σελιδες πισω θα δεις οτι προκειται για αλβανιδουλα κοντη χοντρη αισχος συμφωνα με συναγωνιστες με 50 για μια εκτονωση αλλα και με πρωκτικο μεσα.εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια!
κανεις λαθος φιλε!!!η κατια που λες η εξ αλλαγης φυλλου ειναι αυτη : www.adoos.gr/post/20078171/iiiiexcliiicurreniii_iiiiiiii_iiicurrenii]http://www.adoos.gr/post/20078171/iiiiexcliiicurreniii_iiiiiiii_iiicurrenii[/url]κατια (εξ αλλαγης αν δεν κανω λαθος.....)
γραψε λαθος....μπερδεψα τις αγγελιεςτι εστι κατια?