εγω ξανα σε μιλφ δεν παω!
40αρες+ που ξαφνικα τους χτυπησε η κριση και σκεφτηκανε οτι εχουν ενα μουνι και μπορουν να βγαλουν λεφτα απο τους μαλακες τους αντρες!
ειτε ειναι χοντρες,ειτε ειναι μπουρουχες σηκωνουν ψηλα τον αμανε και νομιζουν οτι καποιες ειναι!
στην αρχη δηθεν και καλα δουλευουν σε κλειστο κυκλο και υστερα εχουν βγει με το μισο forum!
ειναι αυτο που λεει ο σοφος λαος,ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι!
εμενα στα αρχιδια μου,το εχω πει αλλωστε οσο διαθετω χρηματα για τανες θα τα περνουνε αυτες που το αξιζουνε,οι υπολοιπες να πανε να γαμηθουνε!
καθιστε εσεις και ανοιξτε ψιλη κουβεντουλα εδω μεσα μπας και την βγαλετε γκομενα....οταν η γυναικα(τανα) καβαλαει το καλαμι και η κλημακτηριος της χτυπησει την πορτα τοτε ΜΑΚΡΥΑ!!!
συμπεριφορες απο δηθεν μέλη απο εδω μεσα-και λεω δηθεν γιατι μελος θεωρω καποιον που δινει κριτικες,βοηθαει και λεει την γνωμη του και οχι για καποια που ψανχει πελατες-συμπεριφορες λοιπον του τυπου δεν εχω λαβει μηνυματα και με στηνεις 15 λεπτα στο δρομο μεχρι να ερθεις και μου βαζεις και τις φωνες,εγω δεν τα σηκωνω...σου φερομαι ευγενικα και θα φερεσαι και εσυ 2 φορες με ευγενεια!
αντε μου στο διαολο τωρα....
πιπινακια και παλι πιπινακια!!!!
και για να αποδειξω οτι εχω δικιο αλλη μια φορα...οταν λεω οτι μερικες πουτανες δεν σεβονται τα λεφτα των πελατων και οταν κονομησουν,συμπεριφερονται ασχημα ιδου η αποδειξη
I kiss you baby and as for clients I full so I am leaving bourdela.smouts darling and keep it cool.life is too short to be furious.love.
τωρα που εχουμε πελατες στα αρχιδια μας ολα!!
για να σου απαντησω λοιπον δημοσια "Δομνα",κυκλος ειναι και γυριζει.
και το γραφειο της Ποπης πρωτο ηταν καποτε και τωρα τρωει φολα.
με την νοοτροπια αυτη + την ηλικια σου σε βλεπω σε μερικους μηνες με λιγοστους αγαπουληδες....
καλη συνεχεια...
και για να μην τρεξετε να προλαβετε οι γνωστοι αγνωστοι(σε εμενα οχι...γιατι ξερω ποιοι ειστε)να της τα πειτε μην στεναχωριεστε της το εχω στειλει και σε pm!!