suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
τι εννοεις φιλε δεν καταλαβα το σχολιο σουκατούρα και λίγο
τι εννοεις φιλε δεν καταλαβα το σχολιο σουκατούρα και λίγο
τι εννοεις φιλε δεν καταλαβα το σχολιο σου
Δηλαδή από τη μέχρι τώρα επικοινωνία σου δεν έχεις διακρίνει ότι ο τύπος είναι ένα ανάγωγο λαμόγιο? Ετυχε να του κάτσουν πριν από 2 χρόνια 4 όμορφα κορτισάκια που τα έκαψε στο εξάμηνο και από τότε δεν έχει ξανασταυρώσει γκόμενα της προκοπής.
Πλασσάρει υπερτιμημένα μπάζα και δεν είναι ο μόνος αλλά είναι ο μοναδικός που το κάνει με τόση αγένεια και που θα σου φάει λεφτά απ' όπου μπορεί. Παλαιότερα ζητούσε προκαταβολή για το ραντεβού και μετά προφασιζόταν 1002 δικαιολογίες για να σου φάει τα λεφτά (μου την έπεσαν οι μπάτσοι και θα εξαφανιστώ για λίγο κ.λ.π). Μάζευε φωτό από το modeling.gr και έβγαζε λίστες ότι διαθέτει τις κοπέλλες και όποιος τσιμπούσε άρχιζε τα "τώρα την ψήνω, αύριο θα την έχεις" για κανένα μήνα μπάς και σου πλασσάρει κάποια άλλη από τα μπάζα που είχε.
Εχει φάει λεφτά και από κοπέλλες και από πελάτες.
Τέλος πάντων αν και όλα αυτά είναι στ' αρχίδια σου γιατί θέλεις να γαμήσεις την Εβελίνα πάρτην και πές της πόσα θέλει ναναι ευχαριστήμενη να την παίρνεις με τα μισά λεφτά εσύ χωρίς τη μεσολάβηση του Παπάρη γιατί πάντα δούλευε 50-50 οπότε μάλλον 125 θα παίρνει την ώρα η κοπέλλα.
Φιλε μου δεν ξερω αν ο τυπος ειναι λαμογιο η οχι, το μονο που ξερω ειναι οτι μολις γυρισα απο Εβελινα.
Το κοριτσι ειναι στην κυριολεξια ΜΟΥΝΑΡΟS!!!!!!!!!!!!!!!
μουναρος ητανε αλλα αξιζε?
Σε εκείνη την περιοχή παίζουν Η Εύα η Τζουλιέν η Πένυ και η καινούργια της παρέας η Έλληκαλησπερα παιδες και χρονια πολλα.ειμαι για δουλεια στη περιοχη της γλυφαδας τωρα.μηπως παιζει κανενα κοριτσακι προς νοτια αν γνωριζετε?
και αυτή επίσηςΣε εκείνη την περιοχή παίζουν Η Εύα η Τζουλιέν η Πένυ και η καινούργια της παρέας η Έλλη
μουναρος ητανε αλλα αξιζε?
αν αξιζε λεει
Θα την ξαναπαρω σιγουρα.
για τα δικα μου γουστα ειναι οτι πρεπει.
δεν εχω παει με πορνο σταρς αλλα στο μαμισι ηταν πολυ καλη για μενα.
Οτι σταση θελεις, σφιχτη,υγραινετε, πεντακαθαρη οσο δεν παει, μιλαει προστυχα και επιτελους ελληνικα, με σωμα που θα πεσεις κατω (οτι βλεπεις στις φωτο).
Πιπα ρηχη αλλα ικανοποιητικη.
[size=12pt]Δοκιμασα και λοκο αλλα δεν καταφερα να μπω, ηταν πολυ σφιχτη.[/size]
Το καλυτερο call girl που εχω παρει μη σου πω και εσκορτ γενικα
Ευχαριστη εμπειρια τουλαχιστον για μενα.
..Τοοσο Μουναρος και Τοοσο σφικτη που ΔΕΝ καταφεραι να σΤον κανει ντουρο ωστε να μπορεσεις να μπειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ....
Κάτσε, μπορεί ο συνάδελφος να έχει μεγάλο πούτσο που να μην χώραγε στον κώλο της κοπέλας. Συμβαίνουν αυτά μερικές φορές, ειδικά αν δεν γίνει η σωστή προεργασία.
και για τουαλετα τοιχο.... τοιχο....
...καθομαι....καθομαι...
too good to be true??εμφανισιακα παντα μιλαω...!
φιλαρακο εαν μπορεις δωστο και σε εμενα και επιφυλάσομαιΕυχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση τον φίλο που μου το έστειλε.
Καμιά πρόταση;