Nαι βρε μωράκια, εγώ είμαι η Βιβή που έγινε και Ελενα και επειδή με κράζετε και το ένα και το άλλο, πραγματικά είπα στο Saliman ότι βγάζει χολή. Ενας φίλος έγινε ο κλώνος μου παλιότερα μπας και σώσει την κατάσταση επειδή με θάβατε. Εντάξει είναι ένας "κλώνος". Ζητώ συγνώμη που θέλω να δουλέψω. Ναι είναι η μοναδική κριτική αυτού του μέλους, δηλαδή του φίλου μου. Ποιον ενοχλεί, δεν καταλαβαίνω, εσείς που θέλετε να γράψετε κριτικές για μένα ας με γνωρίζατε κι ας γράφατε.
Δεν πρεπει να ζητας συγνωμη που θες να δουλεψεις. Θα πρεπει να μαθεις ομως να σεβεσαι τα λεφτα που σου αφηνει ο καθενας απο εμας.
με το να βαζεις αλλους να λενε ψεμματα και να γραφουν μουφες κριτικες υπερ σου(εκτος και εαν αφησες τον φιλο σου να σε πηδηξει για να εχει ιδιαν αποψη) δεν σε τιμαει!!
και επισης δεν σε παρουσιαζει και ως την πιο ενδεδειγμενη λυση για καποιον για να σου εμπιστευτει 200 ευρω για 1 ωρα!! αφου του δινεις την εντυπωση οτι θα κανεις τα παντα για να κοροιδεψεις!!!
υπαρχουν εντιμοι τροποι να βρεις πελατες. και πιστεψε με οι καλυτερες κοπελες εχουν 1 και μοναδικο. το word of mouth οπως λενε και οι Αγγλοι.
φερσου καλα στον πελατη, μην τον κοροιδευειες και απο μονος του θα πει τα καλυτερα!!!!
καταλαβες???
γιαυτο να ζητας συγνωμη... εαν και νομιζω οτι η ζημια εχει γινει.