dimitris_ola
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
τι εννοεις οικονομικοτατη?στο ψητο!!!ποσα??καλησπέρα,
μαυρομάλα , όχι μαυρη
1,69 ύψος
κανονική , 'οχι παχουλή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΗ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...Καλή συνέχεια
τι εννοεις οικονομικοτατη?στο ψητο!!!ποσα??καλησπέρα,
μαυρομάλα , όχι μαυρη
1,69 ύψος
κανονική , 'οχι παχουλή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΗ!!!
ολα τα σφαζωτι εννοεις οικονομικοτατη?στο ψητο!!!ποσα??
Κοψε εννεα ποντους και βαλτους στην μυτη...καλησπέρα,
μαυρομάλα , όχι μαυρη
1,69 ύψος
κανονική , 'οχι παχουλή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΗ!!!
Για οσους δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις και θελουν 3 σε ενα 100αρικο ειναι καλο εργαλειο η Νανσυ.Μονο που δεν ειναι 1,69 αλλα 1,60 και στις φωτο βλεπω εχει παρει κιλα.Καλυτερα γιατι εχει κολαρα.Τι Νανσυ και μαλακιες του λετε ρε παιδια...αυτη ειναι πιο ασχημη και απο τον Κουασιμοδο!
τι σουταρεις απλο... ενα πιπινι ειναι που εκτιμαει τα λεφτα που παιρνει... Thats allΤι Νανσυ και μαλακιες του λετε ρε παιδια...αυτη ειναι πιο ασχημη και απο τον Κουασιμοδο!
Δε ξέρω ποιά είναι η Τζούλια, η φώτο όμως είναι από γνωστό σάιτ πορνό φωτογραφιών ..
----
Χμμμμ... προσοχή.. Ισως αυτή η είναι η παλιά .. πώς την λέγαμε.. Τζούλια ? η χάλια παχουλή με τα extensions
που έπαιρνε 50Ε το τρίωρο :o
και ρώταγε "με θέλεις" -- να κάτσω ? η να φύγω ? " . Εμενε Κυψέλη...
παρακαλώ όποιος γνωρίζει να βοηθήσει με στοιχεία για αυτήν την περίπτωση
χθεσινό , αλλά δείχνει πολύ καλό ...αλλά δεν βρισκώ καν πληροφορίες επικοινωνίας
ευχαριστώ,καλή συνέχεια
Παίχτη πρώην στουντιοκόριτσο !!!Μετά ξύπνησε και ήθελε και ct!!!
Καλησπέρα Συναγωνιστές !!
Έχω γενέθλια αύριο και θα ήθελα αν καποιος απο εσάς μπορεί να μου στείλετε με κάποιο pm
καμια καλη πρόταση . Όσο αφορά τα γούστα μου (προς διευκόλυνσή σας) όχι μαυρες , ύψος 1,70+ , όχι παχουλή ,
κοκκινομάλα-ξανθιά θεωρείται προσον . Αν έχει τώρα κανεις σας κανένα αματούρι (πες με φοιτητρια) σε καλή τιμή (έχουμε και κρίση)
θα το εκτιμούσα αφάνταστα και θα το ανταποδώσω με την πρώτη ευκαιρεία . Επίσης στον λόγο μου δεν θα το δώσω αλλού .
Ευχαριστώ πολύ .
Εισαι υπερβολικος !!!
Μπα 2-3
[size=30pt]Ταξιαρχίες [/size]
Ειναι μια, απο τις καλυτερες λυσεις, ειδικα στο θεμα του sex !!!Κατ' αρχήν χρόνια σου πολλά...
Τώρα αν θέλεις να κάνεις ένα πραγματικά καλό "δώρο" στον εαυτό σου τύλιξε σε συσκευασία αυτό:
Νομίζω δε θα το μετανοιώσεις!
Εγω ρε φιλαρακι, δε την εχω παρει !!!Δεν μου ειπατε τη Βαβατση την εχει παρει κανεις?Ποσα ζηταει?
εχεις pmΕγω ρε φιλαρακι, δε την εχω παρει !!!
Τωρα σιγουρα πρεπει να παζει, αλλα ΚΑΙ σιγουρα σε κλειστο κυκλο !!!
Παίχτη πρώην στουντιοκόριτσο !!!Μετά ξύπνησε και ήθελε και ct!!!
καλημέρα,
θα μπορούσες να με βοηθήσεις στην ανέυρεση των στοιχείων επικοινωνίας?
ευχαριστώ εκ των προτέρων.