Ρε μη λες χαζομαρες.
Σου ειπα δυο πραγματα...
Πρωτον ο ανθρωπος γελασε απο ενα αστειο. Και επειδη γελασε αρχησες να του τη λες για τη Λινα στο ασχετο.Σε αυτο δεν μου απαντησες ομως γιατι το εκανες? Επειδη γελασε εσυ του την λες για μια του κριτικη. Δεν φαινεται σαν να τον περιμενεις στην γωνια? Δηλαδη επειδη σε καποιους αρεσε δεν εχουμε δικαιωμα να το πουμε? Πρεπει εσυ να ειρωνευεσαι? Σου ειπα οτι εκτιμω την γνωμη σου και την προσφορα σου αλλα να μην λες ανακριβειες και να μην ειρωνευεσαι τους αλλους.
Και δευτερον μπορεις να πεις οτι γουσταρεις για αυτην και δεν θα σου πω κουβεντα.Οτι ειναι υποκειμενικο μπορεις να το πεις. Πες την ακριβη . Πες πως δεν εχει καλο σερβις. Πες πως δεν κανει καλη πιπα. Πες πως ειναι ξεπετα. Πες την και ασχημη.Αλλα ρε φιλε χοντρη δεν ειναι. Αυτο δεν ειναι υποκειμενικο. Ειναι αντικειμενικο. Πως να το κανουμε τωρα? Προβληματισου λιγο οτι εισαι μοναδικος που το λες αυτο.
Εγω σε αυτο διαφωνω μαζι σου μονο. Στο αντικειμενικο.
Με εμενα παντως μπακα δεν ειχε. Ηταν μια χαρα. Δηλαδη εσυ αυτα που σου ειπα τα θεωρεις "μαλωμα"? Ελεος
Υ.Γ. Δεν ξερω αν εσυ το κανεις αυτο. Αν σε στελνουν οι κοπελες να τις υπερασπιστεις ή να τις διαφημισεις και γιαυτο νομιζεις οτι το κανουν και οι αλλοι. Εγω παντως δεν το κανω και δεν το εχω κανει ποτε. Γι αυτο σε παρακαλω μη πετας υπονοουμενα γιατι δεν εχεις κανενα δικαιωμα.
Δυο κουβέντες και εγώ προσωπικά δεν το κουράζω άλλο . Ότι θες κατάλαβε από εκεί και πέρα...
Το σχόλιο μου στον Anathematismeno δεν ήταν σε προσωπικό επίπεδο...το εξήγησα . Η κουβέντα ξεκίνησε από ατάκα του Palermo , περί 350 /2ωρο , πήγε στον Τσοχατζόπουλο και την επανέφερα εκεί που άρχισε...
Όσο αφορά το σερβις της , έχω πει πως το ιδρώνει το μεροκάματο . Αλλά σε γυμναστήριο δεν έχει ιδρώσει ποτέ της . Όταν την είδα μπάκα είχε , και δεν επιτρέπεται για κοπέλα της ηλικίας της . Αν εσένα σου αρέσει αυτό , κανένα πρόβλημα , εμένα όχι .
Μη μας τρελαινεις τωρα με ψεματα.
Εγώ δεν χαρακτήρισα πρώτος . Αν δεν σου αρέσει λοιπόν να σε αποκαλούν αγαπούλη , πράγμα που εσύ το έγραψες στη κριτική σου , μην χαρακτηρίζεις. Καληνύχτα και χαιρετισμούς στη Λίνα .