master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ελα τυπε αυτο ειναι το σαιτ της στειλε της εμαιλ.εχει κανεις να επικοινωνησω με κριστιανα;;
ελα τυπε αυτο ειναι το σαιτ της στειλε της εμαιλ.εχει κανεις να επικοινωνησω με κριστιανα;;
Δυο κουβέντες και εγώ προσωπικά δεν το κουράζω άλλο . Ότι θες κατάλαβε από εκεί και πέρα...
Το σχόλιο μου στον Anathematismeno δεν ήταν σε προσωπικό επίπεδο...το εξήγησα . Η κουβέντα ξεκίνησε από ατάκα του Palermo , περί 350 /2ωρο , πήγε στον Τσοχατζόπουλο και την επανέφερα εκεί που άρχισε...
Όσο αφορά το σερβις της , έχω πει πως το ιδρώνει το μεροκάματο . Αλλά σε γυμναστήριο δεν έχει ιδρώσει ποτέ της . Όταν την είδα μπάκα είχε , και δεν επιτρέπεται για κοπέλα της ηλικίας της . Αν εσένα σου αρέσει αυτό , κανένα πρόβλημα , εμένα όχι .
Εγώ δεν χαρακτήρισα πρώτος . Αν δεν σου αρέσει λοιπόν να σε αποκαλούν αγαπούλη , πράγμα που εσύ το έγραψες στη κριτική σου , μην χαρακτηρίζεις. Καληνύχτα και χαιρετισμούς στη Λίνα .
Γιατι ομως της Θεσ/νικης απατη?άστες λέμε!
ούτε δοκίμασα,ούτε τις είδα,ούτε θέλω να τις δω....
αγγελία θεσσαλονίκης=απάτη
μας εχεις μπερδεψει τυπε,απο την σαλλονικα μας πας αγια παρασκευη.ε τι θα γινει;
τυπε κατι δεν μου καθεται καλα στον σωματοτυπο...
έχει πάρει κάνεις ??? πολύ καλό για να ναι αληθινό..
athens joy , ...όσα βαζει είναι Fake . Εγώ δεν θα ρίσκαρα .
Την καλυτερη αφησες στην απ εξω ρε Παιχτη !!Καλησπέρα.
Θέλω να ρωτήσω τους Θεσσαλονικείς του site αν έχει δοκιμάσει κανένας κάποια από τις δύο αυτές αγγελίες:
και
με ενδιαφέρει το θέμα.παρακαλώ βοηθείστε αν γνωρίζετε κάτι
μακρια φίλε διάβασε κριτικες ..............
εστελνε και ο male123 καμια αγγελια να χαζευουμε,του τα ....πριξατε και το εκοψε και αυτος...τραβας κανενα ζορι με το τι κανω?
αν δεν σου αρεσουν τα links μου, σου συνιστω η να τα παραβλεπεις η να παραπονεθεις στον admin. Δεν σου συνιστω ομως να μου ζαλιζεις τα @ρχιδι@.
Δεν ζητησα απο κανενα να μου πει τι βρικε απο αυτα που ποσταρο και τι εκανε μετα.
Επειδη δεν σκοπευω να σταματησω (οχι μονο εδω αλλα και πουθενα) να γραφω και να λεω αυτα που θελω, σε παρακαλω θερμα να μην ξανα ασχοληθεις προσωπικα μαζι μου.....
Να τα πάρουμε ένα ένα λοιπόν :
Στον Anathematismeno δεν φύλαγα τίποτα , ούτε καμιά κόντρα έχω μαζί του και όπως είπα γούστο του καπέλο του να πηγαίνει να τα σκάει όπου γουστάρει και όσα γουστάρει , και αυτός και ο καθένας . Έχω βαρεθεί αυτή τη καραμέλα .
Και γω μαγκα απλα την αποψη μου ειπα,ουτε παρεξηγηθηκα ουτε τιποτα...ολα οκ.
Οσο για την λινα [size=14pt]δεν εδωσα ποτε 300[/size] ;)
με το ποσο €€€€ ???καταρχην να ευχαριστησω τον seminole για το τηλ της ντορας της πολωνεζας που μου εδωσε....το ειχε αγγελια στο ADOOS αλλα λογω οτι δεν ασχοληθηκα με το αθλημα τους τελευταιους 2 μηνες δεν το ηξερα....λοιπον οπως μου το περιεγραψε ηταν μια σαρανταρα χωρις εντυπωσιακο ντυσιμο η μεταναστρια γειτονισα της διπλανης πορτας..με τα πιασιματακια της εντελως αματουρι με καλη περιποιηση δις .....για οποιον δεν ψαχνει κατι που να αγγιζει την τελειοτητα [οπως λεει και ο μεγιστος παναγιωτης τοκος]καλο ειναι να την δοκιμασει ....αυτα τα ολιγα.......επισης οποιος ενδιαφερεται θα την βρει στο adoos αν βαλει 13/2/2011 και εχει το τηλ εκει ....καλο απογευμα
η τιμη της κυριας στα 60 γιουργιαμε το ποσο €€€€ ???