piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
εχετε κανταντισει το σαιτ μερικοι μαλακεσ εδω μεσα πεδιο μαχησ.
εχετε κανταντισει το σαιτ μερικοι μαλακεσ εδω μεσα πεδιο μαχησ.
Γινονται αυτα? Με Ελληνιδες που παω εγω ηταν ανενδοτες, δεν θελουν διαφημηση ουτε καν να γραψω την εμπειρια μου μαζι τους.Υπάρχουν δυστυχώς άτομα εδώ που "προτείνουν" κυρίες για να "περάσεις καλά" και "vfm" και ανήκουν σε αυτούς που μίλησαν παραπάνω. Ομολογώ ότι έχω δεχτεί μήνυμα τέτοιου τύπου και απάντησα στον αποστολέα αναλόγως "φίλε δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις...". Αυτά είναι στην φύση των ανθρώπων και οι μουνάκηδες θέλουν να γαμήσουνε και τζάμπα καμμία τάνα...(Μου είχε προταθεί από μια κυρία του χώρου να κάνω τον promoter για να έχω ιδιαίτερη περιποίηση και τιμές)
Οπότε μην φρικάρετε ακολουθήστε την ΣΩΣΤΗ τακτική...ΜΑΥΡΟ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Ας μάθουμε επιτέλους τι έχουμε ανάμεσα στα πόδια μας συνάδελφοι.
Δεν μου αρέσει αυτό που λες moraki. Εκείνος ξέρει.
Maki ρωσίδα ήταν αυτή που λέω εγώ.
Κύριοι ας σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι για το ΜΟΥΝΙ οι άντρες έχουμε κάνει μαλακίες μέχρι και προμότερες γίναμε κάποιοι...
Οπότε τέλος όλα εδώ...
ntino..καλύτερα να μην μιλάς εσύ...
Αντι να λες Αερολογιες του τυπου γενικα γραψε ποιες ειναι αυτες να τελειωνουμε Παιχτη γιατι εχει παλιωση αυτο το θεμα .οι ενδειξεις λενε οτι ο τρες, οπως κ πολλοι αλλοι "εγκυροι" παιχτες , προωθουν-συστηνουν τανες απο τις οποιες ειτε παιρνουν free fuck είτε εχουν καποιο discount ..
δεν τους λεω προμοτορες ή νταβαδες.. απλώς μεροληπτουν υπερ καποιων συγκεκριμενων που ισως δεν αξιζουν..
Υ.Γ μην εισαστε μαλακες αγαπουληδες κ μιλατε στις τανες για το site κ ειδικα για άλλους παιχτες..μονοι μας τα βγαζουμε τα ματια μας
Aναφερεσαι σε μενα η μου φαινεται?Βγήκαν οι κλώνοι παγανιά όπως τα προέβλεψα!!!!!
Υ.Γ. Πάω να φάω σκορδαλιά, κάντε εσείς την δουλειά σας....ξέρετε!!!
Και αλλοι ξερουν προσωπικα στοιχεια για σενα τι το κανεις θεμα?Αμα εχεις αποκτησει κακη φημη απο καποια η καποιες πουτανες λογικο ειναι να πουν καμια κουβεντα παραπανω με καποιον που τους εμπνεει εμπιστοσυνη περαν του πελατειακου του ρολου.οσο για το αν ο τοπνκς εδειξε συνομιλιες σε ατομο που αναφερθηκε στο θρεντ προσωπικα δεν με ενοχλει.Εκτος και αν ο γραφων εχει κατι να κρυψει, π.χ ψευδη στοιχειαΜrEco το ποστάρισμά του στην προηγούμενη σελίδα, αποδυκνειει ότι ξέρει προσωπικά στοιχεία για μένα που ποτέ δεν του τα είπα!!!!
Είναι καλό να διαθέσεις χρόνο να δεις όλα αυτά που παρουσιαζω....
Εδώ σήμερα θα κάτσουμε να τα πούμε όλα!!!!
Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα...ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!
Ημερομηνίες, κριτικές, ποσταρίσματα και ΠΜ!!!!
ΟΛΑ.....
Φίλε μου είμαι περίεργος να δω αυτές τις υποτιθέμενες συνομιλίες.Το θέμα είναι πως λέμε συγκεκριμένα πράγματα και απαντάει με αερολογίες.Και αλλοι ξερουν προσωπικα στοιχεια για σενα τι το κανεις θεμα?Αμα εχεις αποκτησει κακη φημη απο καποια η καποιες πουτανες λογικο ειναι να πουν καμια κουβεντα παραπανω με καποιον που τους εμπνεει εμπιστοσυνη περαν του πελατειακου του ρολου.οσο για το αν ο τοπνκς εδειξε συνομιλιες σε ατομο που αναφερθηκε στο θρεντ προσωπικα δεν με ενοχλει.Εκτος και αν ο γραφων εχει κατι να κρυψει, π.χ ψευδη στοιχεια
καμια καινουρια τανα εχουμε???
αυτη λεει τιποτα που ρωτησε κ ενα παιχτης
Φίλε μου είμαι περίεργος να δω αυτές τις υποτιθέμενες συνομιλίες.Το θέμα είναι πως λέμε συγκεκριμένα πράγματα και απαντάει με αερολογίες.
Και με την ευκαιρία αν κάποιος συμπαίκτης ξέρει πως γίνεται να είναι κανείς αποσυνδεμένος και να βλέπει τι γίνεται στο θρέντ ας το πει.Εγώ τον μόνο τρόπο που σκέφτομαι είναι να είναι μέσα με κάποιο άλλο όνομα και έτσι βλέπει τι γίνεται.Αυτή η άποψη ενισχύεται και από το γεγονός ότι ξέρει λέει ποιανών cg στέλνω τα τηλέφωνα με pm.Προφανώς κάποιος από τους συμπαίχτες που ζητάνε θα είναι και αυτός.Να πω την αλήθεια είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου αλλά δεν θα μου άρεσε κοντά στα ξερά να καίγονται και τα χλωρά.Είχε όμως δώσει κάποιο σημάδι λέγοντας ότι είναι ενοχλητικό να λες σε αυτούς που ζητάγανε τηλέφωνα "έχεις pm".Αυτό που με στεναχωρεί όμως είναι που οι διαχειριστές έσβησαν (2 φορές μάλιστα) κάποιο post ενός "νέου" που από ότι φαινόταν από τα γραφόμενα του ξέρει πολλά για τον τύπο και θα γελούσε ο κάθε πικραμένος.Ελπίζω να μπορέσει να πας πληροφορήσει με κάποιον τρόπο.
Δεν το έχω ψάξει φίλε μου.Για πες πως γίνεται?
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.Θα το δοκιμάσω.Από περιέργεια βέβαια.Είναι σαν να παίρνεις τηλ με απόκρυψη.