Σε όποιον ( είτε "νέο" είτε "παλιό")ζητάει τηλέφωνο κάποιας συγκεκριμένης κοπέλας στέλνω μία λίστα από τηλέφωνα για να μην τα ψάχνουν και παρακαλάνε τους παλαιότερους (μίλησα πιο πριν για το πως αντιλαμβάνονται πολλοί τις έννοιες νέος και παλιός).
Η λίστα είναι αυτή:
Gina
julienne
Τζένη
Estela
Tzetlina
Anna33
Anna23
Άντζελα
Από τις παραπάνω έχω πάει μόνο με την Τζετλίνα την Τζενη (την αλβανίδα) την Τζετλίνα και την Άννα33
Έχω πάει επίσης και με την Βαλεντίνα από mamba της οποίας όμως το τηλέφωνο δεν το δίνω γιατί μου το έχει ζητήσει η ίδια.
Έχω και αρκετά άλλα τηλέφωνα που μου τα έχουν δώσει συμπαίχτες από το site και μου ζήτησαν να μην τα δίνω δεξιά κι αριστερά.
Στο site μπαίνω για να ενημερώνομαι και να πέρνω κανα τηλέφωνο.
Πηγαίνω με εκδιδόμενες κυρίες και πληρώνω για να περνάω καλά και όχι γιατί έχω αναλάβει την εργολαβία της ενημέρωσης των συναγωνιστών.
Φυσικά αν κάποιος ζητήσει τη γνώμη μου θα του την πω.
Δεν ξοδεύω όμως τα χρήματά μου για για να ενημερώνω τους υπόλοιπους.
Αυτό άλλοι το έχουν αναλάβει και από ότι φαίνεται μεταξύ αυτών είναι και ο geopas.
Κατανοώ την ταραχή του.
Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για αυτόν αν δεν ήταν τόσο εριστικός.
Αλλά...
Η λίστα είναι αυτή:
Gina
julienne
Τζένη
Estela
Tzetlina
Anna33
Anna23
Άντζελα
Από τις παραπάνω έχω πάει μόνο με την Τζετλίνα την Τζενη (την αλβανίδα) την Τζετλίνα και την Άννα33
Έχω πάει επίσης και με την Βαλεντίνα από mamba της οποίας όμως το τηλέφωνο δεν το δίνω γιατί μου το έχει ζητήσει η ίδια.
Έχω και αρκετά άλλα τηλέφωνα που μου τα έχουν δώσει συμπαίχτες από το site και μου ζήτησαν να μην τα δίνω δεξιά κι αριστερά.
Στο site μπαίνω για να ενημερώνομαι και να πέρνω κανα τηλέφωνο.
Πηγαίνω με εκδιδόμενες κυρίες και πληρώνω για να περνάω καλά και όχι γιατί έχω αναλάβει την εργολαβία της ενημέρωσης των συναγωνιστών.
Φυσικά αν κάποιος ζητήσει τη γνώμη μου θα του την πω.
Δεν ξοδεύω όμως τα χρήματά μου για για να ενημερώνω τους υπόλοιπους.
Αυτό άλλοι το έχουν αναλάβει και από ότι φαίνεται μεταξύ αυτών είναι και ο geopas.
Κατανοώ την ταραχή του.
Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για αυτόν αν δεν ήταν τόσο εριστικός.
Αλλά...