Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
ρε παιδια αυτη η Λολα2 που εμφανιστηκε στα call-girls σε ποιο γραφειο ειναι?
Εγώ είχα πάει το 2008...κρίμα που το έκλεισαν αλλά σίγουρα κάποιο άλλο θα έχει ανοίξει...το Κίεβο είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Ωραίο μουνί φίλε και για τα γούστα μου τέλειο!!!
Αλλά δεν ξέρει γρι αγγλικά....
Πάντως πολύ καλή πληροφορία....thank's!!!!
naughty-cats.com, αλλά δε ξέρω αν εργάζεται ακόμα.kalispera pedia mporei kapoios na voithisei sas parakalw! pos vriskw ayto to mwro? ean gnwrizei kapoios as steilei ena pm.... sas eyxaristw!
Από που το κατάλαβες?Ιδια γουστα εχουμε....!!!
μεγαλη εφευρεση το ΤinEye.....ασφαλως μουφα....πριν απο 2 μηνες την πατησα...Λέτε να είναι αληθινές αυτές οι φωτογραφίες; Πολύ αμφιβάλλω...
να επιβεβαιωσω κι εγω τα σχολια του συναγωνιστη για την Τζενη...η κοπελα ειναι αστερακι και οι παπαριες περι οσμων και αλλων ,εμενα δεν μου εγιναν αντιληπτες..καθε αλλο !!!Καλησπέρα σε όλους....σήμερα το απόγευμα συνάντησα τη Τζένη....και θα ήθελα να πω τις εντυπώσεις μου...με δύο τηλεφωνήματα και χωρίς καμιά καθυστέρηση βρεθήκαμε στο γνωστό Πρίαμος...με το που μπήκε άρχισε τα γλωσσόφιλα και σε χρόνο μηδέν ήταν γονατιστή και είχε αρχίσει τη δουλειά της...ναι...της αρέσει το σάλιο....και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για όσο γίνεται πιο βαθειά...δεκτή στις υποδείξεις...την έστειλα για μπάνιο...και αμέσως μετά...όρεξη να έχεις να πηδάς σε ότι στάση θέλεις...σε όποια τρύπα θες...δεν λέει όχι σε τίποτα....χαμογελαστή και τρυφερή σε όλη τη διάρκεια...λες και είναι η γκόμενα σου...όσο για άσχημες οσμές για τις οποίες είχαν αναφέρει συναθλητές...απλά δεν υπάρχουν....έχει άποψη και λόγο στις κουβέντες που κάναμε....αν θα την ξαναδώ???? και βέβαια...το αξίζει και με το παραπάνω....πιστεύω ότι έχει ωριμάσει προς το καλύτερο....αν με ενοχλεί που είναι Αλβανίδα???? όχι βέβαια.....δεν το γράφει στο κούτελο!!!!!!!!
Καλησπέρα σε όλους....σήμερα το απόγευμα συνάντησα τη Τζένη....και θα ήθελα να πω τις εντυπώσεις μου...με δύο τηλεφωνήματα και χωρίς καμιά καθυστέρηση βρεθήκαμε στο γνωστό Πρίαμος...με το που μπήκε άρχισε τα γλωσσόφιλα και σε χρόνο μηδέν ήταν γονατιστή και είχε αρχίσει τη δουλειά της...ναι...της αρέσει το σάλιο....και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για όσο γίνεται πιο βαθειά...δεκτή στις υποδείξεις...την έστειλα για μπάνιο...και αμέσως μετά...όρεξη να έχεις να πηδάς σε ότι στάση θέλεις...σε όποια τρύπα θες...δεν λέει όχι σε τίποτα....χαμογελαστή και τρυφερή σε όλη τη διάρκεια...λες και είναι η γκόμενα σου...όσο για άσχημες οσμές για τις οποίες είχαν αναφέρει συναθλητές...απλά δεν υπάρχουν....έχει άποψη και λόγο στις κουβέντες που κάναμε....αν θα την ξαναδώ???? και βέβαια...το αξίζει και με το παραπάνω....πιστεύω ότι έχει ωριμάσει προς το καλύτερο....αν με ενοχλεί που είναι Αλβανίδα???? όχι βέβαια.....δεν το γράφει στο κούτελο!!!!!!!!
φιλε μου μηπως μπορεις να μου στειλεις ενα μηνυμα η να μου πειι καποιος που μπορω να βρω το τηλεφωνο της? Χιλια ευχαριστω!Καλησπέρα σε όλους....σήμερα το απόγευμα συνάντησα τη Τζένη....και θα ήθελα να πω τις εντυπώσεις μου...με δύο τηλεφωνήματα και χωρίς καμιά καθυστέρηση βρεθήκαμε στο γνωστό Πρίαμος...με το που μπήκε άρχισε τα γλωσσόφιλα και σε χρόνο μηδέν ήταν γονατιστή και είχε αρχίσει τη δουλειά της...ναι...της αρέσει το σάλιο....και κάνει φιλότιμες προσπάθειες για όσο γίνεται πιο βαθειά...δεκτή στις υποδείξεις...την έστειλα για μπάνιο...και αμέσως μετά...όρεξη να έχεις να πηδάς σε ότι στάση θέλεις...σε όποια τρύπα θες...δεν λέει όχι σε τίποτα....χαμογελαστή και τρυφερή σε όλη τη διάρκεια...λες και είναι η γκόμενα σου...όσο για άσχημες οσμές για τις οποίες είχαν αναφέρει συναθλητές...απλά δεν υπάρχουν....έχει άποψη και λόγο στις κουβέντες που κάναμε....αν θα την ξαναδώ???? και βέβαια...το αξίζει και με το παραπάνω....πιστεύω ότι έχει ωριμάσει προς το καλύτερο....αν με ενοχλεί που είναι Αλβανίδα???? όχι βέβαια.....δεν το γράφει στο κούτελο!!!!!!!!
φιλε μου μηπως μπορεις να μου στειλεις ενα μηνυμα η να μου πειι καποιος που μπορω να βρω το τηλεφωνο της? Χιλια ευχαριστω!
Αμα διαβαζεις θα δεις αρκετες, που κανουν τον τοιχο και εσυ τον σουβατζη !!!!!
Αδερφέ είναι ένα ποταμόπλοιο στο Κίεβο που μόλις μπεις μέσα απλά δεμ ξέρεις τι να διαλέξεις!!! Επιβεβαιώνει τη θεωρία των πολλαπλών στόχων...Μπαίνοντας είχε περίπου 300 γυναίκες και μου πήρε κανά δίωρο να αποφασίσω ποια θα πάρω...είχε ότι μπορείς να φανταστείς...τελικά έφυγα με δυο και πέρασα αξέχαστα.
Aυτο το <<γενναιόδωρους κυρίους>> δε λειπει απο καμια τετοια αγγελια!
Για κλωτσιες ειναι και τιποτα παραπανω....