Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Πάω όπου με καλεί το καθήκον!!!!Δεν μας τα είπες αυτά geopa!!!!!……πας και ταξιδάκια στην Ουκρανία?
Πάω όπου με καλεί το καθήκον!!!!Δεν μας τα είπες αυτά geopa!!!!!……πας και ταξιδάκια στην Ουκρανία?
έλεος
ψάξε πρώτα....
καμμιά εμπειρία ρε συντρόφια?? ούτε όνομα δεν εχει η τυπισα...
Απλά επισκέπτεσαι το σωστό μέρος...RIVER PALACE πρέπει να ΠΑΣ!!!
Αμα διαβαζεις θα δεις αρκετες, που κανουν τον τοιχο και εσυ τον σουβατζη !!!!!Μάγκες, καμιά που να τα παίρνει στη μάπα χωρίς να μας ζαλίζει στα "όχι" και στα "μη"?
Καλημερα σε ολους.Καινουριος στην παρεα.καμμια πληροφορια για call girl στη λαρισα διοτι εμεις οι παντρεμενοι δε λεει να τρεχουμε στα μπουρδελα.ευχαριστω
φυσικα και ειναι μουφα η παραπανω κριτικη και μπηκε στο καπακι μετα τη δικη μου! θα βοηθησουν οι συναγωνιστες που την εχουν παρει μπας και γλιτωσει κανεις!!!το αλβανακι αρχισε την δραση του για να τσιμπισει πελατακια από το μπου..
μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας τελικα..
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 16:29
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:39
Υ.Γ. καλα θα ηταν οι αντμιν να συγχωνεύσουν τα δυο θρεντ με ονομα μαρια 23 και μαρακι
Καλημερα σε ολους.Καινουριος στην παρεα.καμμια πληροφορια για call girl στη λαρισα διοτι εμεις οι παντρεμενοι δε λεει να τρεχουμε στα μπουρδελα.ευχαριστω
Αδερφέ είναι ένα ποταμόπλοιο στο Κίεβο που μόλις μπεις μέσα απλά δεμ ξέρεις τι να διαλέξεις!!! Επιβεβαιώνει τη θεωρία των πολλαπλών στόχων...Μπαίνοντας είχε περίπου 300 γυναίκες και μου πήρε κανά δίωρο να αποφασίσω ποια θα πάρω...είχε ότι μπορείς να φανταστείς...τελικά έφυγα με δυο και πέρασα αξέχαστα.Τι εστι River Palace ρε μαν?
Αδερφέ είναι ένα ποταμόπλοιο στο Κίεβο που μόλις μπεις μέσα απλά δεμ ξέρεις τι να διαλέξεις!!! Επιβεβαιώνει τη θεωρία των πολλαπλών στόχων...Μπαίνοντας είχε περίπου 300 γυναίκες και μου πήρε κανά δίωρο να αποφασίσω ποια θα πάρω...είχε ότι μπορείς να φανταστείς...τελικά έφυγα με δυο και πέρασα αξέχαστα.
Αδερφέ είναι ένα ποταμόπλοιο στο Κίεβο που μόλις μπεις μέσα απλά δεμ ξέρεις τι να διαλέξεις!!! Επιβεβαιώνει τη θεωρία των πολλαπλών στόχων...Μπαίνοντας είχε περίπου 300 γυναίκες και μου πήρε κανά δίωρο να αποφασίσω ποια θα πάρω...είχε ότι μπορείς να φανταστείς...τελικά έφυγα με δυο και πέρασα αξέχαστα.