MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 518
- Πόντοι
- 306
trelogamis.Σε μια ωρα 5 κριτικες για 5 διαφορετικες κολ γκερλς.Δεν ειμαι προμοτορας,δεν ειμαι προμοτορας!!!!
Και εγγεγραμενος σημερα
trelogamis.Σε μια ωρα 5 κριτικες για 5 διαφορετικες κολ γκερλς.Δεν ειμαι προμοτορας,δεν ειμαι προμοτορας!!!!
Αυτός τις πηδάει πέντε πέντεΚαι εγγεγραμενος σημερα
Αυτός τις πηδάει πέντε πέντε
Λες?Οκτω κριτικες σε μια μερα ,στον υπνο του τις περασε ολες?
Οκτω κριτικες σε μια μερα ,στον υπνο του τις περασε ολες?
Εγω αυτην θελω !!!
Είδες είδες φίλε μου? Μη δουν άνθρωπο να προκόψειερίληψη - Trelogamis
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Όνομα: Trelogamis
Αξίωμα: Νέος
Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 11:33
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:15
Θα ηθελα να μαθω ποιος τον κακολογει και τον λεει προμοτορα...????
Είδες είδες φίλε μου? Μη δουν άνθρωπο να προκόψει
εχει κανεις εμπειρια απο την Φαίη, ξανθουλα, μινιον απο α. γλυφαδα?
εχει κανεις εμπειρια απο την Φαίη, ξανθουλα, μινιον απο α. γλυφαδα?
Προμοτερ σε τοσες διαφορετικες κοπελες; Ισως ειναι του αθληματος και ειχε αρκετο υλικο να ποσταρειΟκτω κριτικες σε μια μερα ,στον υπνο του τις περασε ολες?
Παίζει κι αυτό αλλά δεν μου φαίνεται και το πιο πιθανό.Προμοτερ σε τοσες διαφορετικες κοπελες; Ισως ειναι του αθληματος και ειχε αρκετο υλικο να ποσταρει
Προμοτερ σε τοσες διαφορετικες κοπελες; Ισως ειναι του αθληματος και ειχε αρκετο υλικο να ποσταρει
Απάντηση από κει στο άλλο θέμα των CityToyrs.
Φαίνεται έπεσαν αναδουλειές, βγήκαν και μερικές φθηνές και προσπαθούν να κάνουν διαφήμιση.Και διορθωσε αν μπορεις και την ημερομηνια συναντησης με την Τζουλι, που γραφεις "ημερομηνια συναντησης 25.2.2011", γιατι σημερα εχει 23.2.2011.
Καλοπροαιρετα το λεω.
Δειτε ποσες ειναι ανεξαρτητες, και ποσες γραφειου, στις αναφορες του !!!!!!!Φαίνεται έπεσαν αναδουλειές, βγήκαν και μερικές φθηνές και προσπαθούν να κάνουν διαφήμιση.