Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
ίδια περίπου αγγελία με αυτή εδώ: κ ίδια φωτό αλλά άλλο τηλέφωνοΑρχιζουν και πληθαινουν τα 50αρικα.Αυτη δινει και κωλο!!!!!
τι γίνεται εδώ?
ίδια περίπου αγγελία με αυτή εδώ: κ ίδια φωτό αλλά άλλο τηλέφωνοΑρχιζουν και πληθαινουν τα 50αρικα.Αυτη δινει και κωλο!!!!!
όσες φορές και να την δεις αξίζει τον κόπο.Μετά μιλάμε και πάλι για γκόμενες.Ύστερα από τρία χρόνια στη φυλακή, ο Άρης είναι ελεύθερος. Κανείς δεν τον περιμένει, αλλά κάποιοι στην Τρούμπα ανησυχούν επειδή ήταν υπεύθυνοι για τη φυλάκισή του. Ο Άρης, όμως, δεν έχει σκοπό να εκδικηθεί κανένα. Θέλει μόνο να μάθει αν ανάμεσα σε αυτούς που τον πρόδωσαν ήταν και η Λόλα, μια κοπέλα που τραγουδά στο κέντρο του Στέλιου. Ο Άρης θέλει να βγάλει τη Λόλα από τη βρωμιά, αλλά σε αυτό έχει αντιρρήσεις ο Στέλιος, που είναι ερωτευμένος μαζί της και προσπαθεί να βγάλει από τη μέση τον Άρη..
Aυτη την οσκαρικη παραγωγη λες?
ίδια περίπου αγγελία με αυτή εδώ: κ ίδια φωτό αλλά άλλο τηλέφωνο
τι γίνεται εδώ?
ίδια περίπου αγγελία με αυτή εδώ: κ ίδια φωτό αλλά άλλο τηλέφωνο
τι γίνεται εδώ?
Μαλλον ειναι η ιδια που ηθελε 50 για μιση ωρα.Τωρα εβαλε και κουλουρι στο προγραμμαίδια περίπου αγγελία με αυτή εδώ: κ ίδια φωτό αλλά άλλο τηλέφωνο
τι γίνεται εδώ?
όσες φορές και να την δεις αξίζει τον κόπο.Μετά μιλάμε και πάλι για γκόμενες.
Ε όχι και κουλτούρα η ΛόλαΠολυ κουλτουρα για μενα μου πεφτει πολυ βαρια αρα μαλλον θα απεχω απο την παρακολουθηση της!
Μαλλον ειναι η ιδια που ηθελε 50 για μιση ωρα.Τωρα εβαλε και κουλουρι στο προγραμμα
Ε όχι και κουλτούρα η Λόλα
Ποιο μερος βλεπουμε, το εμπρος η το πισω !!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτη το 6 pack των κοιλιακων λογο κρισης το εκανε 1 pack και τι pack!!!!!
Ποιο μερος βλεπουμε, το εμπρος η το πισω !!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι εμενα ποιο πολυ μου φαινεται φια το πισω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Φ Ο Β Ο Υ Μ Α Ι !!!!!!!!!!!!!!!!Εγω λεω να παιρνουμε κατι τετοιες τυπισες και να τους λεμε ΟΚ! με 50 ευρω σε αφηνω να με πηδηξεις!!
Φ Ο Β Ο Υ Μ Α Ι !!!!!!!!!!!!!!!!
θα το τρωω ολο το φαι μου, αλλα ευχομαι να μην γινω σαν αυτη !!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι μετα Θα εχω και αλλα βιτσια !!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αυτή είναι ή γνωστή Μελίνα-Σοφία.Αλλάζει συνεχώς τηλέφωνα.Πάει νά μάς μπερδέψει μπάς καί τσακώσει κανέναν πελάτη.
Τέταρτο φάουλ: με την εισχώρηση μέσα της, μόλις άρχισε να υγραίνεται, περίεργα αρώματα άρχισαν να αναδύονται από τον κόλπο της, όχι ευχάριστα θα έλεγα. Για κακή μου τύχη έχω πολύ καλή όσφρηση. Για καλή μου τύχη δεν επιχείρησα στοματικό στο επίμαχο σημείο.
Το κασκαντεριλίκι μου το αφιερώνω στο forum
Κι όμως φιλε μάλλον λάθος link έβαλες.
wow φετες ειναι
Οχι αλλη ψαριλα