giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Ειναι δυνατον να ισχυει αυτη η αγγελια βαζοντας φορα παρτιδα το προσωπο της? την καλω αλλα δεν απανταει
Θα την τσίμπησε ο αντρας απο την αγγελία
Ειναι δυνατον να ισχυει αυτη η αγγελια βαζοντας φορα παρτιδα το προσωπο της? την καλω αλλα δεν απανταει
δεν βλέπεις ότι οι μπύρες πάνω στο μπάρ δεν είναι ελληνικές και κατά πάσαν πιθανότητα δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα?
κάνετε χρωματολογική ανάλυση τη φωτό... τι κάνει ο ανθρωπος για να γαμίσει μουνί φρέσκο ;)
για αυτη λεω !! ποιος μπορει να βοηθησει ? καπου διαβασα οτι πεζει να την λενε λιζα και οτι κυκλοφορει με πολλα ονοματα !
καλτσες με σιλικονη?
Υπαρχουν, ειναι το πανω μερος, που πιανει στο μπουτι !!!καλτσες με σιλικονη?
Την καλεσα μολις τωρα και το εχει κλειστο !!!αυτη εδω τι λεει ρε τσακαλια?50 και φαινεται ψιλοκαλη!!
Μασσατζίδικο στο Παγκράτι Θέτιδος.Μετά τα 50 αρχίζουν τα extra και φτάνουν 120.Τα 50 είναι γιά μιση ωρα μονο massage.Η γκόμενα ειναι πολυ καλη οχι ψιλο.....αυτη εδω τι λεει ρε τσακαλια?50 και φαινεται ψιλοκαλη!!
Εαν το βρεις στειλτο, και σε μενα, Ο.Κ φιλαρακο ??????????εχει κανεις τηλ της γνωστης κατερινας απο κολωνου που εχει ξεκινησει prive καταστασεις?μιλησαμε μια μερα στο μσν και μου εδωσε κιν και το εχασα ο λακαμας.αμα μπορει κανεις να κανει το καλο...............θα ειμαι υποχρεος!!!
Το διαπίστωσα κι εγω παρεξηγιάρα,τσαμπουκαλού και αγενής διότι ρώταγα πολλά είπε.ΟΟΟοοουστΕγω αυτην θελω !!!
Α ειναι και παρεξηγιαρα η Μανταμ που διαχηριζετε το μαγαζι οποτε λιγα λογια !!!
Της ειπες η σου ειπε, οουυυσσσστττττ ??????Το διαπίστωσα κι εγω παρεξηγιάρα,τσαμπουκαλού και αγενής διότι ρώταγα πολλά είπε.ΟΟΟοοουστ
ειναι αργά τωρα τα μασσατζίδικα δε διανυκτερευουν.Το πρωι πάλι.Την καλεσα μολις τωρα και το εχει κλειστο !!!
ΔΕ της τοπα ουτε αυτή εκείνη τη στιγμή.Τώρα της το λέω γιά να ενημερώσω γιά τον επαγγελματισμό της.Της ειπες η σου ειπε, οουυυσσσστττττ ??????