tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ζφακιανακη μονο !!!Ο αετόζ πεθαίνει ζτον αέρα!!!!
χαχαχαχα
Ζφακιανακη μονο !!!Ο αετόζ πεθαίνει ζτον αέρα!!!!
χαχαχαχα
Εχεις γινει πολυ σκληρος τελευταια !!!Μακρυά κι αλάργα (χωρίς καμμία επεξήγηση) ;)
Ειναι η ιδια και στις τρεις αγγελιες.
Ειναι 21 χρονων και με 50ευρω κανει τα παντα... κωλαρακι, ισπανικο, 69 κλπ οπως γραφει.
Απο τις φωτο φαινεται χοντρουλα... ως πολυ χοντρη...
Ξερει κανεις κατι να μας ενημερωσει...
Στους δυσκολους καιρους που ζουμε... μπορει να ειναι μια καλη περιπτωση...
Εγω αυτην θελω !!!
Α ειναι και παρεξηγιαρα η Μανταμ που διαχηριζετε το μαγαζι οποτε λιγα λογια !!!
Bάλε σε παρακαλώ όλες τις "φλοκάτες" που μπάζοσες!!!!Μακρυά κι αλάργα (χωρίς καμμία επεξήγηση) ;)
καλα καλα ας κανει καμια τρελη τσιμπουκα και θα σου πω εγω αν με νοιαζει που δεν ξερει να γραφειΡε πούστη μου [έκφραση της καθομιλουμένης], με τόσα ορθογραφικά λάθη είναι για το γιδοβοσκό που κέρδισε στο bb.
Διαβαστε ομως και λιγες σελιδες πισω για να ξερετε τουλαχιστον σε τι λακκο θα πεσετε...καλα καλα ας κανει καμια τρελη τσιμπουκα και θα σου πω εγω αν με νοιαζει που δεν ξερει να γραφει
Ειναι 21 χρονων και με 50ευρω κανει τα παντα... κωλαρακι, ισπανικο, 69 κλπ οπως γραφει.
Bάλε σε παρακαλώ όλες τις "φλοκάτες" που μπάζοσες!!!!
Εσύ δεν γαμείς....καταναγκαστικά έργα κάνεις!!!!
Είσαι τεράστιος λέμε....εγώ προσκυνώ!!!
Αναλογα την ζητηση.Αν υπαρχει δουλεια ανεβαινουν οι τιμες.Αν οχι καταιβενουν.καλησπερα και απο μενα ,που να ξερεις φιλε μου αν ειναι καλη περιπτωση εχτες που καλεσα μου ειπε 50 πρωκτικο 69 ισπανικο αποφευγει το στοματικο
σημερα το πρωι που καλεσα με αλλο τηλεφωνο μου ειπε αν θελω πρωκτικο ειναι 70 ευρω οποτε καταλαβαινεις ειμαστε μετα φεγγαρια μας ,δεν θελω να πω κατι ασχημο αλλα αν εχεις ενδειξεις απο το τηλεφωνο τοτε κατα προσωπικη παντα εμπειρεια θα εχεις και κατα την συναντηση οπτε αν σας βγει κανα 150αρι μην εκπλαγειτε θερμους χαιρετισμους σε ολους
Γιαυτο διχνει μονο κεφαλι και απο κει και κατω το κρυβει ????Συμφωνα με μαρτυριες η κοπελα ειναι τοφαλος(θεος' χωρεστον) οι φωτο ειναι παλιες και το 50αρι ειναι για μισαωρο.....Αυτα!
Αναλογα την ζητηση.Αν υπαρχει δουλεια ανεβαινουν οι τιμες.Αν οχι καταιβενουν.
Αυτη δεν αξιζει ουτε να σε πληρωνει να την γαμισεις ακομα κλαιω τα 50 ευρω που της εδωσα ,τερατακι που εβαλα ολοκληρο το χερι μου μεσα και σκαλιζα το μουνι της και ηταν σαν να το εβαζα σε μια σακουλα του σουπερ μαρκετ ,τοσο πολυ χαος ηταν.Στην φωτογραφια μοιαζει αλλα στο αρκετα παχυτερο
Αρκουδα εεεεεεεεεε ??????? Πω πω ο κροκοδειλος...Αυτη δεν αξιζει ουτε να σε πληρωνει να την γαμισεις ακομα κλαιω τα 50 ευρω που της εδωσα ,τερατακι που εβαλα ολοκληρο το χερι μου μεσα και σκαλιζα το μουνι της και ηταν σαν να το εβαζα σε μια σακουλα του σουπερ μαρκετ ,τοσο πολυ χαος ηταν.Στην φωτογραφια μοιαζει αλλα στο αρκετα παχυτερο
καλτσες με σιλικονη?καλησπερα παιδια,
μια βοηθεια απο εσας τους παλιους και εμπειρους θα ηθελα..
θέλω κατι σικ για "home delivery" αλλα θελω να μου ρθει κατευθειαν ντυμενη με φουστα και [move]καλτσες με σιλικονη [/move]...
για βοηθηστε..
ευχαριστω
Γιατί προφανώς σου έλεγε ψέμματα καθόλι την διάρκεια του meeting!!!
Στη ΓΣΕΕ ανήκει η κοπέλα? Τότε, μην την κλείσετε στις 23/2. Έχει γενική απεργία!
Μόνο incall, στο Πεδίο...για Outcall λέει κάτι παπαριές , του τύπου να της πληρώσεις το χρόνο που κάνει να έρθει & να γυρίσει στο χώρο της