Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Μεγαλε αν μη τι αλλο με φιλια και ακαποτο τσιμουκι δεν κολλας HIV
0,005% οταν σου παιρνει πιπα ατομο ΠΟΥ ΕΧΕΙ HIV
Και τα αλλα ΣΝΜ δεν μετρανε???
Συγγνωμη αλα λες μεγαλεςΡε παιδια, για ονομα του θεου! δεν ειπα να την γαμησω ακαποτα! Προφανως και παιρνεις προφυλαξεις!
Αλλα ακομα και με ολες τις προφυλαξεις πρεζακι της ομονοιας δεν θα γαμουσα, και αναφερθηκαν κατι τετοια πραγματα στην κριτικη πχ
Αν την παρω, ενδιαφερομαι για φιλια και ακαποτο τσιμπουκι και τετοια
Για αυτο αν μπορει καποιος να απαντησει ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ την κοπελα και οχι φιλοσοφιες, ας απαντησει εδω η prive
Ευχαριστω
ΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσ....θα στην κόψω την γλώσσα!!!είσαι μαλάκας
Το εντυπωσιακά καλίγραμμη ξανθιά μου άρεσε......Αρχισαν τα οργανα.........
Ε τότε φίλε μου υπάρχει και το τάβλι.. δεν είναι ανάγκη να γράφουνε στο φορουμ. Μου αρέσει που τακτικά ανεβάζουν και φωτό με τα κατορθώματα.Σιγά μην σου πει…..άλλοι τρώνεάλλοι απλώς βλέπουν
![]()
Ε τότε φίλε μου υπάρχει και το τάβλι.. δεν είναι ανάγκη να γράφουνε στο φορουμ. Μου αρέσει που τακτικά ανεβάζουν και φωτό με τα κατορθώματα.![]()
Αμα βλέπεις το μουνί με το κυάλι αυτά παθαίνεις.... πληρώνεις, γαμάς και νομίζεις ότι βρήκες γκόμενα.![]()
Θα σε μαλωσωω, μην αποπερνεις το παιδι, μπορει να του δημιουργησεις ψυχολογικα !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Σεσημασμένος ελληναράς είσαι και εσύ....μου αρέσεις!!!! :-*
Μέλος από τις 16/10/06 με 94 ποστ και 0 κριτικές!!!!
Και ειρωνεύεσαι τους άλλους για μοναχοφάϊδες και αγάμητους!!!!
Για πες μας ρε γαμήκουλα και σε εμάς τα κατορθώματα σου?
Και αφού έχεις γκόμενες όπως υποννοείς, τι ακριβώς κάνεις εδώ μέσα 5 χρόνια?![]()
Αν δεν το έχεις καταλάβει....μεσημέριασε!!!!!Aντε να ανοιξη το ματι μας λιγο !!!
Και σε οσους δεν αρεσουν οι φωτο ας κλεισουν τα ματια !!! ;)
Την Καλημερα μου !!!
Sorry αλλα εδω ειναι 10,20 ακομα !!! ;)Αν δεν το έχεις καταλάβει....μεσημέριασε!!!!!![]()
![]()
![]()
Lauren?Αν δεν το έχεις καταλάβει....μεσημέριασε!!!!!![]()
![]()
![]()
εισαι μακρια και δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙSorry αλλα εδω ειναι 10,20 ακομα !!! ;)