spiran6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια χαρα μαγκες..γι αυτο εδω ξερουμε κατι?? γενικοτερα τι εχετε να πτοτινετε για value for money apo edw?
γραφείο φίλε!!!!
γεια χαρα μαγκες..γι αυτο εδω ξερουμε κατι?? γενικοτερα τι εχετε να πτοτινετε για value for money apo edw?
δεν παρατηρησα τιποτα το υποπτο. ηταν ξυρισμενη, καθαρη σε ολες τις τρυπες και χωρις οσμεςαδερφέ, από καθαριότητα τελικά τι λέει αυτή; απλά για να διασταυρώσουμε αυτό που είπε συναθλητής
δεν παρατηρησα τιποτα το υποπτο. ηταν ξυρισμενη, καθαρη σε ολες τις τρυπες και χωρις οσμες
φιλε μου αν σου αρεσει να δινεις μεγαλα ποσα και το αντεχει η τσεπη σου καλα κανεις και τα δινεις. Τωρα αν δεν πιστευεις οτι εγω την πηρα με 50 ευρωπουλα λιγο με ενδιαφερει. εγω ποσταρισα με καλη θεληση και πιστευω οτι αρκετοι εδω μεσα τους ποναει το οικονομικο. βεβαια υπαρχουν και αρκετοι που προμοταρουν και θελουν να κρατουν τις τιμες σε υψηλα επιπεδα για να μας τα περνουν. ο καθενας κανει τις επιλογες του.xaxaxaxa...απίστευτο ποστ
εγώ προτείνω ο επόμενος να της πει πως δεν έχει μία πάνω του - τα ξέχασε στο άλλο παντελόνι...χαχχαχ
Σβήστηκε το θρέντ μάμπα ή μάπα ή μου φαίνεται?
Ευχαριστώ φίλε μου.Μεταφέρθηκε στο cg Αθήνα
Σβήστηκε το θρέντ μάμπα ή μάπα ή μου φαίνεται?
Βλέπω ανησύχησες…… ;)
βγήκε και κάτι καινούργιο που μιλαει άπταιστα ελληνικά…πιπινι
Well come back φίλε μουΦιλε Topnks i am back
Ρε παιδια, για ονομα του θεου! δεν ειπα να την γαμησω ακαποτα! Προφανως και παιρνεις προφυλαξεις!ΣΩΣΤΟΣ
pm fafoutisκαλημερα
είμαι νεος στο σαιτ και σας χαιρετω ολους
τη παραπανω κυρια απο το mamba την πηρα και εγω και μαλιστα στο σπιτι της. ασε τι λεει απο τιμες. και εμενα το ιδιο μου είπε, μολις την ειδα τις είπα εχω 50 και καθησα πανω απο μια ωρα και τη πηρα δυο φορες. αντεχει στο δυνατο σφυροκοπιμα απο ολες τις τρυπες και της αρεσει το φιστικωμα. κοντεψα να χασω ολο το χερι μου μεσα της....
δηλαδη τυπε με φιλια και ακοποτο τσιμπουκι νομιζεις θα εισαι ενταξειΡε παιδια, για ονομα του θεου! δεν ειπα να την γαμησω ακαποτα! Προφανως και παιρνεις προφυλαξεις!
Αλλα ακομα και με ολες τις προφυλαξεις πρεζακι της ομονοιας δεν θα γαμουσα, και αναφερθηκαν κατι τετοια πραγματα στην κριτικη πχ
Αν την παρω, ενδιαφερομαι για φιλια και ακαποτο τσιμπουκι και τετοια
Για αυτο αν μπορει καποιος να απαντησει ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ την κοπελα και οχι φιλοσοφιες, ας απαντησει εδω η prive
Ευχαριστω