Λοιπον............
Οπως ειπα κ πριν προκειτε για γραφειο (αν κ αυτο ειναι προφανες) εχει 5-6 κοπελες ναταλι-τινα-σοφια-ιωαννα κλπ κλπ, εχω μιλησει μαζι τους 7-8 φορες προσπαθοντας να μαθω πληροφοριες σχετικα με το τι παιζει μιας κ βλεπω τις αγγελειες τους εδω κ αρκετο καιρο κ δεν εχω βρει ακομα καμια ενημερωση απο εδω μεσα
Απο τα τηλεφωνηματα αυτα κ απο αυτα που ειπαμε υπεθεσα (μαλακια μου
) οτι αυτα που λεγαμε ειχαν μια βαση, μιας κ σε αυτη την κατηγορια (cg) οι πληροφοριες που αντλεις απο το internet ειναι λιγες (φωτο μαιμου, ονοματα κ τηλεφωνα οτι να'ναι) κ το μονο στο οποιο εχεις να "στιριχτεις" (λεμε τωρα) ειναι αυτο που ακους απο την αλλη πλευρα του τηλεφωνου η' την γνωμη καποιου που εχει περασει απο εκει!
Εγω δυστηχως δεν ειχα καποια πληροφορηση, κ παρα την σχετικη εμπιρια μου φανηκα κακος κριτης των οσων ακουσα απο το τηλεφωνο!
Σημερα λοιπον αποφασισα να κανω την μαγκια (κασκαντεριλικη) κ συναντησω την τινα, κ αφου μιλησα 2-3 φορες με την κυρια (ευγενικοτατη κ με πολυ καλα ελληνικα) ρωτωντας καμια 10αρια φορες αν αυτο που βλεπω ειναι αυτο που θα παρω κ εχοντας τις καταληλες διαβεβαιωσεις, ξεκινησα για το χοτελι κοντα στο Καλλιμαρμαρο!
Εδω να κανω μια παρενθεση.............πιστευω οτι σε αυτη την δουλεια πρεπει ως ενα σημειο το "προιον" που πας να πουλησεις κ που διαφημηζεις (κ στο internet κ εδω μεσα) να μπορεις κ να το στιριξεις δεν
ΛΕΣ πουλαω μπανανες κ τελικα οταν ερθει ο αλλος να ψωνισει του δεινεις μελιτζανες που εχουν περιπου το ιδιο σχημα π.χ. πριν 15 μερες ειχαμε μια διαφωνια με το φιλαρακι μου εδω μεσα για το αν κ κατα ποσο αυτη (
) μπορει να κανει την συγκεκριμενη δουλεια αλλα σε αυτο που συμφωνισαμε ειναι οτι αυτο που βλεπεις αυτο περνεις, η τυπισα ειναι απιστευτη γκομενα κ σε αυτο δεν διαφωνει κανεις!
Ε αυτο που βλεπετε στις φωτος.................καμια σχεση! Οπως λεμε
ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχεση!
Μπαινει μεσα μια ευσομη κοπελα που αμα ηταν 1.80 θα την ελεγες νταρντανα.......ελα ομως που ηταν 1.70 με τις μποτες!
Η πρωτη μπουνια............
Κ με το που μπαινει μου καθετε στο κρεβατι, για να πω την αληθεια κολωσα να της πω να φυγει γιατι ετσι οπως την εκοβα αμα με αρχιζε στις γρηγορες δεν με εκοβα να την εβγαζα καθαρη!
Κ μου αρχιζει "τι θες να κανουμε?" (με σχετικα καλα ελληνικα) εκεινη την ωρα μου ηρθε στο μυαλο να της πω να παλεψουμε αλλα δεν με επερνε οποτε λεω απο μεσα μου ας αρχισω να της λεω οτι μου κατεβει............"κολο δινεις?" λεω "οχι, μονο αυτο δεν κανω" μου απανταει (τελικα δεν εκανε κ αλλα) οποτε τις λεω "ας κανουμε οτι θες" "ωραια" μου λεει "δωσε μου τα λεφτα"
Η δευτερη μπουνια...........
Της τα δινω κ ανεβενει στο κρεβατι με την προθεση να κανει κατι σαν στριπτιζ!
Ε εκει ηταν ολα τα λεφτα, με το που εβγαλε αυτο που φορουσε (ουτε που θυμαμε τι ηταν) πεταγετε ενα προκοιλι τυφλα να εχει σουγκαλος (που απο οτι καταλαβα αργοτερα με αυτα που μου ειπε πρεπει να ειναι μπιροκοιλα) κ με κατι βυζια μεγαλα κ κρεμασμενα (απο ποδια παραδοξος ηταν μια χαρα) κ οσο εγω ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο κ περναγαν απο το μυαλο μου κριτικες που ειχα διαβασει (κ απο εμπειροτατους συμπαιχτες) με τετοια περιστατικα τοσο αυτη νομιζει οτι γουσταρα αυτο που εβλεπα κ μου χαμογελαγε! Το τι εγινε απο εκει κ περα (το service της ηταν μια χαρα) δεν εχει μεγαλη σημασια, μαλλον επειδη οταν ξαπλωσε απλωσε κ δεν φαινοταν τοσο χαλια κ οταν ημουν απο πισω η κοιλα δεν φαινοταν!
Με τα πολλα τελειωσα κ παω στο μπανιο κ με το που βγαινω την βλεπω να αρχιζει να περνει τα πραγματα της!
Τριτη μπουνια............νοκ ουτ!
Τι ρωταω "φευγεις?" "ναι" μου λεει "θες να ερθεις μαζι μου? να παμε τον σκυλο μου βολτα κ μετα να παμε να πιουμε μπυρες (να τη η μπιροκοιλια) κ φαμε κεμπαπ?" "ασε" της λεω "εχω να παω για μπαλα κ εχω βγει κ νοκ ουτ" μου χαμογελαει με νοημα μιας κ καταλαβε οτι ειχα περασει σουπερ μιας κ βγηκα νοκ ουτ, με φιλαει στο μετοπο (μιας κ οπως μου ειπε μονο εκει τις αρεσει να φιλαει) κ χωρις να κανει μπανιο την εκανε! Εγω απλα την κοιταγα εχοντας στο μυαλο μου διαφορα πραγαματα, απο το παλι καλα που δεν εφαγα ξυλο (μιας πανω στην μαχη μου ειπε οτι της αρεσει να "ποναει" τους αντρες) μεχρι το τι μαλακια εκανα που της ανοιξα...............κ μαζεψα τα κομματια μου κ την εκανα κ εγω μην με παρει κανεις χαμπαρι!
Επειδη το εκανα εκθεση το θεμα.............
Σε οποιον αρεσει να πηδηξει μια χοντρη (βιτσια ειναι αυτα) που εχει ωραια ποδια κ σχετικα καλο κολο (πολυ πιθανον κ να τον δινει) με 80-90 ευρο ειναι μια χαρα.............οι υπολοιποι μακρια!
Μουφα οι φωτος, αλλα ρε παλικαρια μια απορεια εχω............εμενα η κοπελα μου ειπε οτι σημερα ειχε 4 ραντεβου κ εχοντας υπ'οψην οτι ειναι εδω κ 2 μηνες σχεδον οι καταχωρισεις στο intenet, κανενας δεν βρεθηκε να μιλησει?
Εκτος κ αν κραταγανε τα καλα τους κομματια για εμενα, μιας κ μου την παρουσιασαν ως κατι εξαιρετικο πριν την δω!
Ελπιζω να μην την πατησει κανεις αλλος..................παω για μπαλα (ευτηχως που θα ξεδωσω εκει)!