Jules Jordan
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και αν η γιαγιά μου είχε ροδακια?
θα ήταν πατίνι
αναφερόμουν στον προηγουμενο και οχι στη "κόντρα" ...
καλησπερα....για αυτην τη βανεσσα εχει γραφτει κατι εδω μεσα....γιατι δεν εχω δει τιποτα ρε παιδια εγωφιλαρακι η πρωτη ειναι πολυ παλια την λενε σοφια ελληνιδα πολυ μπλα κπλα η δευτερη εχει χωρο στην καλιθεα για την πρωτη εχω να πω μετρια ως χλιαρα για την δευτερη εχουν γραφτει διαφορα εδω μεσα ....και για τις δυο πηγαινε στις πιο πισω σελιδες να δεις εχουν γραφτει καποια πραγματα και για την δευτερη οχι και τοσο καλα ..πριν ποσταρεις κοιτα λιγο πιο πιοσω και ενημερωσου..
αυτην εδω αναφερομαι...για να μην μπερδευτουμεκαλησπερα....για αυτην τη βανεσσα εχει γραφτει κατι εδω μεσα....γιατι δεν εχω δει τιποτα ρε παιδια εγω
Ρε μαγκακο ολα τα ποστ σου ειναι για φωτογραφιες για πιπινι ... μαλλον πιο πολυ εραστης της εισαι!!οκ ότι πεις
εεεεππππ μην μαλωνετε!πιπερι!εσύ είσαι ο γαμιάς του σίτε ?
έλα τον πουλο
εσύ είσαι ο γαμιάς του σίτε ?
έλα τον πουλο
για αρχη κοιτα αυτο...καλησπερα....για αυτην τη βανεσσα εχει γραφτει κατι εδω μεσα....γιατι δεν εχω δει τιποτα ρε παιδια εγω
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! 500€ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΠΗΔΗΞΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ !!!!!! ΜΕ 500€ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
για βαλε καμια φωτο σου....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! 500€ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΠΗΔΗΞΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ !!!!!! ΜΕ 500€ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!