TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
]
Ορίστε; 24χρονη Γαλλοαφρικάνα?????
]
Το θέμα είναι αν λένε τίποτα οριζοντιομένες, και αν ναι, πόσα παίρνουν {εκτός από γάμο}...ποιές είναι όλες αυτές ? ? ?
1,75
30φευγα
Ξανθια
γαλανα ματια
Καλημέρα σε όλους σας...Χθες μου έστειλε ε μαιλ η Βανέσσα...αυτή που προτιμά Κηφισιά και Βαρημπόμπη....μιλά για το πότε έχει ελεύθερο χρόνο και ότι για 1.30 ώρα θέλει 150Ε.Πρωκτικό με +50Ε.Μου έστειλε και 4 φωτό χωρίς πρόσωπο κι το τηλέφωνο της για να επικοινωνήσω.Ας με βοηθήσει κάποιος λέγοντας πόσο ετών είναι για νομίζω ότι πρέπει να είναι άνω των 40...
γιααααα...δείτε εδώ !!! ξέρουμε τίποτα ? ? ? ποιές είναι όλες αυτές ? ? ?
Μάγκες είναι 37 και πολύ όμορφη. Όταν τη δείτε θα τα χάσετε. Όποιος θέλει πμ για info.-
έχω μπλέξει λίγο τη λίστα με τα μέιλ κ τα τηλέφωνα.βρήκα επίσης μέιλ απο μια Βανέσσα με τηλέφωνο σε 241 που μου έλεγε θέλει 150 για 2 ώρες αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα.ευχαρίστως να μοιραστώ πληροφορίες με κάποιον καλό κυνηγό.
Πριν καποιους μηνες οταν δουλευε σε κλειστο κυκλο τα 150 ηταν για 2 ωρες,βεβαια τωρα γινεται και αυτη φιρμα.
Στο τηλ μαγκες να της το λετε αυτο!Μη μας περνανε και για μπρουκλιδες.
δημοσια δε μπορω να λεω παιχτες!Που έγινε το σκηνικό jim?
Γεια χαρα σε όλους...
Γνωρίζει κάποιος κάτι για το ανεξαρτητο μωρό "Sabina" ?
Γεια χαρα σε όλους...
Γνωρίζει κάποιος κάτι για το ανεξαρτητο μωρό "Sabina" ?
Μάγκες είναι 37 και πολύ όμορφη. Όταν τη δείτε θα τα χάσετε. Όποιος θέλει πμ για info.-
Καλησπέρα σε όλους! Έχει κανείς να προτείνει κάτι για facefucking κατάσταση μέσα στην εβδομάδα; Την Έλενα -για την οποία έχω ανεβάσει κριτική- δεν τη βρίσκω πια, την Ariana την έχω ξαναπάρει, ψάχνω κάτι νέο και πρόστυχο. Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει ας γράψει κάτι ή ας στείλει pm.
Καλή συνέχεια και καλό απόγευμα Δευτέρας...
αν ερθει στο ραντεβου γιατι εμενα με εχει στησει δυο κυριακεςδοκιμασε josephine...κανει γι αυτο που θελεις και της αρεσει...