ajax95-96
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
τι ειναι αυτο?
εστειλα ε-μαιλ αλλα δεν απανταει?
τι ειναι αυτο?
έχει γινει χαμός με την ΕΥΑ38 . εντάξει ρε παιδιά μην τρελαθούμε κιολας όλα καλά με την ΕΥΑ αλλά δεν δικαιολογείται τόσος χαμός.τις ευας38 το θελω εγω
για αυτή λες αδερφέ?τις ευας38 το θελω εγω
πόσων χρονών είσαι αρχηγέ μου?οχι για ευα 38 λεω milf ειχε αγγελια στο adoos αλλα δεν υπαρχει
τιποτα ενα αδιαφορο μαλακισμενο ευκαιριακης ξεπετας ,την συναντησα και εφυγε στο μισαωρο ,πηρε 150 για μια ωρα μια φορα ολα εκτος πρωκτικο ,στην μιση ωρα σηκωθηκε και εφυγε,ψυχρη ουτε φιλια ουτε τιποτα ,αεροπιπα του κερατα κλαψ τα λεφτα μου,α και δεν ειναι ελληνιδα ειναι απο γεωργια
ελπιζω να βοηθησα
είναι πουρό . καλό βέβαια αλλά τα έχει τα χρονάκια της. γι' αυτό σε ρωτάω για την ηλικία σου. ψάξξε στο thread της και αν δεν βγάλεις άκρη πες μου να στο δώσω σε pm . καλό είναι οι νέοι να ψάχνεται και να βρίσκεται όχο όλα έτοιμα.γιατι ρωτας?εχει σημασια
δες λίγο τα pm σου!!!!!ειχα βρει την αγγελεια ο μαλακας κ δεν κρατησα το τηλ..θα ειμαι περαστηκος απο αθηνα κ λεω να κανω μια σταση ρε φιλος κ λεω να καταθεσω στην συγκεκριμενη..γουσταρω τα milf κ διαβασα καλες κρητηκες..αν μπορεις να το στειλεις θα σε ειμαι υποχρεως..ευχαριστω φιλος 30 ειμαι
σου εχω στείλει ήδη δύο μηνύματα!!!!!μπα ρε φιλε τιποτα
απάντησε μου σε αυτό που σε ρωτάωμπα ρε φιλε τιποτα