Υπαρχει ρε μαγκες κανας καταλογος με ολα τα τηλ απο τις ανεξαρτητεσ και τα λοιπα γραφεια?
Κάποιος γερόλυκος, πρώην teras1956 έχει κάτι τέτοιο σε excel (για δική του χρήση).
Υπαρχει ρε μαγκες κανας καταλογος με ολα τα τηλ απο τις ανεξαρτητεσ και τα λοιπα γραφεια?
ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ.ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΡΩΣΙΔΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 120 ΑΤΟΜΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΣΟΣΤΟ...!
Αδερφέ μια που είσαι ο πρώτος που το ανέφερες άνοιξε και ένα θρεντ να το παρακολουθούμε από εκεί ... Είσαι πάντως πολύ πρώτος !!!!ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ.ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΡΩΣΙΔΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 120 ΑΤΟΜΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΣΟΣΤΟ...!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ.ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΡΩΣΙΔΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 120 ΑΤΟΜΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΣΟΣΤΟ...!
σωστος!μηπως πρεπει να ζητησεις παραπανω ποσοστο ηθελες να πεις?
μηπως πρεπει να ζητησεις παραπανω ποσοστο ηθελες να πεις?
πολυ σωστος!!εχουμε πήξει!!
είμαι αρκετά παλιό μέλος,αλλά αρκούμαι στην ανάγνωση και δεν μπαινω καν στη διαδικασια να γράψω.το φορουμ εχει γινει σωστο πρωοθητηριο και εχει γεμισει αγαπουληδες,νταβαδες και κλωνους!!
εν μερει το εχεις το δικιο σου.πολυ σωστος!!εχουμε πήξει!!
είμαι αρκετά παλιό μέλος,αλλά αρκούμαι στην ανάγνωση και δεν μπαινω καν στη διαδικασια να γράψω.το φορουμ εχει γινει σωστο πρωοθητηριο και εχει γεμισει αγαπουληδες,νταβαδες και κλωνους!!
Ετσι θεωρω οτι και εσυ μπορεις να γλιτωσεις καποιον απο μια πατατα!!!
ετσι ειναι φιλοι μου...Εχω γλιτωσει κι εγω απο διαφορες ''κακοτοπιες'' λογω κριτικων ή του φορουμ και ειμαι υποχρεος γι'αυτο στο σαιτ...Κι εγω με διαφορες ''παρεμβασεις'' και κριτικες που εχω κανει προσπαθω να βοηθησω πολλους εδω να αποφευγουν ''πατατες''.Η αληθεια ειναι ομως, οπως και εγω εχω αντιληφθει, πολλοι χρησιμοποιουν το σαιτ για να προωθουν γυναικες...Κι αυτο ειναι ηλιου φαεινοτερο..Δυστυχως δεν μπορουμε ομως να κανουμε κατι γι'αυτο,απλα μονο να ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ Ή ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ...σωστος.
σιγα ρε παιδια ηρεμα δεν σας προλαβαινω ενας ενας οχι ολοι μαζι..απορω για ποιον λογο καθομαστε κ γραφουμε εδω μεσα...ποιος ο λογος του site αν δεν ανταλασουμε πληροφοριες..λοιπον αν βρεθει κανεις περιμενω καμια πληροφοριακαλημερα συναγωνιστες.την επομενη εβδομαδα θα περασω απο αθηνα κ λεω να κανω μια σταση για μια καταθεση.το αρνητηκο ειναι οτι δεν θα εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου κ δεν μπορω να μπω κεντρο,θα παω σε ξενοδοχειο αθηνων -λαμιας μαλλον στο μιδας.λοιπον θα ηθελα την βοηθεια σας για το ποιες απο τις κοπελες ερχονται εκει.θελω τις προτασεις κ την βοηθεια σας.κατα προτημηση θελω ευα38,τζενη,τανια.μια απο αυτες.περημενω την βοηθεια σας ευχαριστω
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΟΒΑΡΕΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΦΙΛΟΙ ΟΥΤΕ ΝΤΑΒΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ!
ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ...!
Θα ήθελα συμπληρωματικά μια πληροφορία αν σε αφήνει να της βάζεις δάκτυλο στο εργαλείο της.
Συναγωνιστες... ψαχνω μια ωρα για Valeria... αλλα δεν βρισκω τηλ... στειλτε ενα πμ καποιος...
μολις δοκιμαστηκε το πορνιδιο..
εχει ενα θέμα με την ωρα κ με τα ραντεβου γενικοτερα κ ανετα μπορει να σας το ακυρωσει..οποτε εαν κλεισετε ραντεβου σε ξενοδοχειο παρτε ενα τηλ πριν μπειτε για να βεβαιωθείτε οτι θα ερθει
θα ειναι εδω μεχρι αυριο..
κριτικη σε λιγο..
καλη γιγαντα???