Μπας και έχει κανένας και το τηλέφωνο της Ευας38;
Έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν το βρίσκω, και οι αγγελίες της έχουν σβηστεί.
είναι σε διακοπές τώρα και για αυτό δεν το βρίσκεις. όταν θα επιστρέψει, θα το ξαναβάλει
Μπας και έχει κανένας και το τηλέφωνο της Ευας38;
Έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν το βρίσκω, και οι αγγελίες της έχουν σβηστεί.
Ευχαριστώ αδερφέ!είναι σε διακοπές τώρα και για αυτό δεν το βρίσκεις. όταν θα επιστρέψει, θα το ξαναβάλει
απορω ποσες εχει βαλει.....
οσοι εχουν δοκιμασει μιλουν για φολα...
Λοιπόν θα καταθέσω για όσους τυχόν ενδιαφέρονται μία άποψη... Η αντελίνα, ανεξάρτητη, δεν παίζεται. για όποιον γουστάρει πιπίνια είναι η απόλυτη επιλογή. |Φοβερό σέρβις, και από εμφάνιση, εμένα μου κάνει για μοντέλο, αλλ΄αγούστα είνα αυτά..δοκιμάστε και πείτε μου
κάνει τα πάντα με την ανάλογη επιβάρυνση βέβαια.. Πολύ καλό κομμάτι πάντως, ακόμα να συνέλθω από χτες..παιζει σε full service???
απορω ποσες εχει βαλει.....
οσοι εχουν δοκιμασει μιλουν για φολα...
Δεν προμοτάρω καμία, άλλωστε νομίζω ότι η Αντελίνα δεν έχει ανάγκη από κανένα σπρώξιμο. .Γούστα είναι αυτά πάντως, εμένα με τρέλλανε για κάποιον άλλο μπορεί να είναι και αδιάφορη..όπως του βγαίνει του καθένα. Εγώ ως πιπινολάγνος την πάτησα!Προμοτοράκια κλωνάκια
Οκ κανένα πρόβλημα!Οκ ας τ αφήσουμε εδώ
κάνει τα πάντα με την ανάλογη επιβάρυνση βέβαια.. Πολύ καλό κομμάτι πάντως, ακόμα να συνέλθω από χτες..
κάνει τα πάντα με την ανάλογη επιβάρυνση βέβαια.. Πολύ καλό κομμάτι πάντως, ακόμα να συνέλθω από χτες..
αυτή είναι με το mary.kapk@gmail.com ???
με 3 μηνύματα που έχεις ίσως φαίνεται ότι κάνεις πολύ στοχευμένο προμόσιον αλλά ας τσιμπήσω.όσες φορές έχω δοκιμάσει να την πάρω τηλέφωνο, το έχει κλειστό.
Είναι και πολύ αδύνατη (καλό) και πλαδαρή (κακό) και ΔΕΝ θεωρείται πιπίνι κοντά στα 25. Ξαναλέω όμως ότι τόχει το πήδημα και είναι καυλωτική ως γκόμενα. Ως εμφάνιση όμορφη μέν αλλά με αέρα Β' (κάτι τα δόντια κάτι τα νύχια) κλασσική περίπτωση Ρουμάνας που δεν έχει περπατήσει "τας Ευρωπαικάς προθήκας" (όπως π.χ. η Κρουστάλλω η Κορωναίου που πλασσάρεται ως κλασάτη γκόμενα πλέον).
Με την ευκαιρία πολύ καλή εντύπωση μου έχει κάνει το παλληκάρι που απαντά στο τηλέφωνο. Τώρα αυτό ακούγεται κάπως ε ;