yiannisxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μία ερωτησούλα την Anna Delfina την έχει σκάψει κανείς. Ξέρω πως θέλει 200αράκι χωρίς backdoor.
ΥΓ η συγκεκριμένη φωτό του Μάνου μου αρέσει κι εμένα πολύ ... αλλά δεν την έβαλα αβατάρ γι αυτό ... πέρα από την δουλειά του Μάνου που κατ εμέ ήταν υπέροχη οι απόψεις του και η φιλοσοφία του για τη ζωή ήταν πολύ κοντά στις δικές μου και αν είχα τη δυνατότητα μάλλον θα τον είχα κάνει φίλο μου .... κατά κάποιο τρόπο με εκφράζει
τέλος
Παιδιά σέβομαι το επίπεδο της συζήτησης για το Μάνο αλλά μήπως να ανοίγατε σχετικό thread όπως έγινε για τον Ian Curtis για να μη τον συζητάμε στα μασατζίδικα?
Δεν έχω τπτ ούτε με τις ανεξάρτητες ούτε με τα μασατζίδικα αλλά είναι λίγο κάπως να θεωρείται spam η κουβέντα για το Μάνο.
ναι φίλε έχεις δίκιο.. γιαυτό την κόψαμε.. (την συζήτηση εννοώ εεε)
το αλλο δεν το εχεις κοψει εδω και 3 10ετιες?
αυτή είναι με το mary.kapk@gmail.com ???
έχω μπλέξει λίγο τη λίστα με τα μέιλ κ τα τηλέφωνα.βρήκα επίσης μέιλ απο μια Βανέσσα με τηλέφωνο σε 241 που μου έλεγε θέλει 150 για 2 ώρες αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα.ευχαρίστως να μοιραστώ πληροφορίες με κάποιον καλό κυνηγό.
Λοιπόν θα καταθέσω για όσους τυχόν ενδιαφέρονται μία άποψη... Η αντελίνα, ανεξάρτητη, δεν παίζεται. για όποιον γουστάρει πιπίνια είναι η απόλυτη επιλογή. |Φοβερό σέρβις, και από εμφάνιση, εμένα μου κάνει για μοντέλο, αλλ΄αγούστα είνα αυτά..δοκιμάστε και πείτε μου
Λοιπόν θα καταθέσω για όσους τυχόν ενδιαφέρονται μία άποψη... Η αντελίνα, ανεξάρτητη, δεν παίζεται. για όποιον γουστάρει πιπίνια είναι η απόλυτη επιλογή. |Φοβερό σέρβις, και από εμφάνιση, εμένα μου κάνει για μοντέλο, αλλ΄αγούστα είνα αυτά..δοκιμάστε και πείτε μου
Ευχαριστώ πολύ φίλε!οι φωτό είναι από μία κοπέλλα Γερμανίδα (περίπου 30-35) που δούλευε στο στούντιο Πάρανταις ένα φεγγάρι... δεν λέει πολλά πράγματα αν είναι αυτή... όσο για τον νταβά της (αν πάλι είναι αυτή) είναι ένας χλεμπονιάρης συνομίληκος της Ελληνας... (μην ρωτάτε πως το ξέρω)