mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μάγκες, να ρωτήσω.... Τι τιμές κυμαίνονται οι κοπέλες γιατί παίζει μία Μαρίνα στο ζίνο και μου ζητάει 250€ . Όσα δηλαδή μία ct!!! Συμφέρει;;;; Πείτε μου αν μπορείτε σας παρακαλώ !
Να σε ρωτήσω ρε φίλε η Μαρίνα που λες είναι μια πολύ ψηλή Ρωσίδα ?Πάντως εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο σε εμφάνιση και σέρβις ήταν μια μαρίνα που ήταν εδώ το καλοκαίρι
Ρε φίλε πες μου σε παρακαλώ ποιιό είναι το ζίνοΜάγκες, να ρωτήσω.... Τι τιμές κυμαίνονται οι κοπέλες γιατί παίζει μία Μαρίνα στο ζίνο και μου ζητάει 250€ . Όσα δηλαδή μία ct!!! Συμφέρει;;;; Πείτε μου αν μπορείτε σας παρακαλώ !
τι ξερουμε για αυτην?? μου εστειλε δυο πολυ καλες φωτο. 150 για 2 ωρες
ζηταει φωτο δικια μας πρωτα....
ζηταει φωτο δικια μας πρωτα.... επειδη δεν ξερουμε εκει κολαω γιατι η τιμουλα ειναι οντως καλη μην παιζει τιποτα μυστηριο......
λες να πει ναι???μηπως να πεσω στα 120???? αφου δεν πεφτουν αυτες 8α πεσουμε εμεις!!!!Στείλ' της δύο φωτογραφίες σου, με καλυμμένο πρόσωπο (εννοείται).
Άμα της αρέσεις, πες της ότι παίρνεις 150 ευρώ την ώρα
λες να πει ναι???μηπως να πεσω στα 120???? αφου δεν πεφτουν αυτες 8α πεσουμε εμεις!!!!
Θα παθει εμφραγμα η γυναικα ρε παιδια, ειναι και σε κρισιμη ηλικιαΣτείλ' της δύο φωτογραφίες σου, με καλυμμένο πρόσωπο (εννοείται).
Άμα της αρέσεις, πες της ότι παίρνεις 150 ευρώ την ώρα
Ναι ρε φίλε. είναι το ελληνικό fbΡε φίλε πες μου σε παρακαλώ ποιιό είναι το ζίνο
βρωμοκοπαει!μακριά
στέλνει ένα τεράστιο μέιλ 5 σελίδες με παπαριές,το κάνω γιατί μου αρέσει και όχι υποχρεωτικά όπως όλες οι άλλες,το ευχαριστιέμαι πραγματικά,δεν έχω μούτρα ούτε κούραση γιατί κάνω μόνο 2-3 την εβδομάδα κλπ κλπ
όταν γίνει η συνάντηση λέει κατεβαίνεις κάτω,δίνεις τα λεφτά στο αμάξι που είναι αυτή με κάπιον φίλο της ή φίλη της και ξανανεβαίνεις πάνω στο δωμάτιο και μετά έρχεται κι αυτή([size=10pt][size=10pt]μυρίζει [/size][/size]απάτη)
ξύστα με γκασμά δηλαδή...
βρωμοκοπαει!
'H πολύ βλαμμένη είναι αυτή ή βλαμμένο θεωρεί τον κόσμο, πρέπει όμως για να "φιλολογεί" ότι το μούσι έχει πέραση εις υγείαν των κοροϊδων φυσικά.
Το μόνο σίγουρο! ειδικά αν μαντρώνονται και καθοδηγούνται κατάλληλα!!!οι λαλάκες ποτέ δεν τελειώνουν
Το μόνο σίγουρο! ειδικά αν μαντρώνονται και καθοδηγούνται κατάλληλα!!!
κατεβαίνεις κάτω,δίνεις τα λεφτά στο αμάξι που είναι αυτή με κάπιον φίλο της ή φίλη της και ξανανεβαίνεις πάνω στο δωμάτιο και μετά έρχεται κι αυτή