Καλά ρε μάγκες!!! ΤΙ τούμπανο είναι αυτο?????
να σε υποψιάσει το γενναιοδωρος, τα φράγκα θέλει αρα γρεφείο ταξιδίων αλερετούρ
εμενα παντως με χαλαει το προσωπο της..Έμαθα έμαθα! Οκ! Πρώτον είναι αδιάθετη και θα είναι διαθέσιμη μετά από 4 μέρες και δέυτερον δεν είναι ανεξάρτητη.. Γραφείο ήτανε... Πούτσες μπλε.. Πάντως τι εργαλείο είναι αυτο ρε παιδιά! Αν είναι αληθινά αυτή τότε νομίζω αξίζει ενα τεστ drive!
Γιώργο,να σου πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κανένα καλό cg έχεις να μου προτείνεις???????????????????????????????????????Αν έχεις,να μου το στείλεις σε μήνυμα!γραφειο..
δεν ειναι ρατσισμος το οτι τα αλβανακια κανουν κατα >95% μαπα πηδηματα στις βιζιτες..Λέει Ιταλίδα, αλλά την κόβω για Αλβανιδάκι.
Όχι πως είμαι ρατσιστής και με χαλάει...
δεν ειναι ρατσισμος το οτι τα αλβανακια κανουν κατα >95% μαπα πηδηματα στις βιζιτες..
αγνοω το θεμα, αλλα ειναι δυσκολο να πουμε ονοματα μπας και τις ξερω ή τις εχω παρει ?Το ότι τα 2 τοπ στουντιοκόριτσα του προηγουμένου χρόνου ήταν Αλβανιδάκια, σου λέει τίποτα;
Για να μην λέμε ονόματα η μία (ξανθιά) είχε ανακυρηχθεί μις του σάιτ και η άλλη (μαλαχρινή, φιαγμένο βυζί) δήλωνε Ελληνοισπανίδα...
Νομίζω πως έχουν αποσυρθεί και οι δύο, η δεύτερη σίγουρα.
ποια ειναι η αλλη ? ειναι ban-αρισμενα τα ονοματα βρε παληκαρια ?H Πάολα δεν είναι αλβανίδα, για την άλλη δεν ξέρω σίγουρα
δεν τις ξερω, δεν τις εχω παρει.Σαμάνθα
την καλλιτερη ισως βιζιτα της ζωης μου την εχω παρει στο ηρακλειο κρητης και ητο αλβανακι
Σαμάνθα;;;;;; Τη μία την έλεγαν Πάολα , αλλά τν άλλη σαμάνθα, πρώτη φορά το ακούω.:::Σαμάνθα
Έμαθα έμαθα! Οκ! Πρώτον είναι αδιάθετη και θα είναι διαθέσιμη μετά από 4 μέρες και δέυτερον δεν είναι ανεξάρτητη.. Γραφείο ήτανε... Πούτσες μπλε.. Πάντως τι εργαλείο είναι αυτο ρε παιδιά! Αν είναι αληθινά αυτή τότε νομίζω αξίζει ενα τεστ drive!
αρχηγειο για ποια λες για την 40αρα η για την μελαχρινη.....??
Εγώ αυτή την πατούρα πάντως θα την δοκιμάσω.. Μου αρέσει πολυ το στήσιμο της και δεν νομίζω να χωράει αμφιβολία!
Για δοκίμασε ρε συ Dikaios και ενημέρωσε μας..
οχι ρε συ κανεις λαθος..... αν ζητησει 400 ευρω για σαββατοκυριακο θα το αφησεις????1000% θα την δοκιμάσω έαν κυμαίνεται φυσικά στο πλαφοναρισμένο μου τιμοκατάλογο μου. Αν μου ζητήσουν εξωφρενικά ποσά τις τάξεως των 300+ ε τότε ούτε για πλάκα ρε φίλε.