pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.723
- Πόντοι
- 4.546
Δυνατός!!!!!που τον θυμηθηκες αυτον ρε φιλε φαντασου παιζαμε μαζι μπαρμπουτι
Δυνατός!!!!!που τον θυμηθηκες αυτον ρε φιλε φαντασου παιζαμε μαζι μπαρμπουτι
...και μετα γραφτηκες στο..bourdela, για να βρισκεις πουτανες για πληρωμενους πηδουςμου εχει τυχει σε ξενοδοχειο που πηγαινα σταθερα με σχεση μου καθε βδομαδα να με βρισκει απο το ονομα η ρεσεψιονιστ στο fb κ να κανονιζουμε επικα γαμησια παρολο που ειχα σχεση κ το ηξερε..κ αυτες ψυχη εχουν!
Αν και με τόσες που έχει φάει όπως λέει σίγουρα θα κουβαλάει και καμιά αρρώστια… κάνει και ακάποτο άλλωστε. Ένας που πήγε μαζί της έμαθα ότι κόλλησε βλεννόροια μάλλον από την πίπααν έχει αγγελία , θα την δω 1000%
την βάζω στο νούμερο δύο προτεραιότητα για το 25.
και αυτα που λες εσυ απο που τα ξερεις?Αν και με τόσες που έχει φάει όπως λέει σίγουρα θα κουβαλάει και καμιά αρρώστια… κάνει και ακάποτο άλλωστε. Ένας που πήγε μαζί της έμαθα ότι κόλλησε βλεννόροια μάλλον από την πίπα
Από τα social της, κυρίως μέσω Tik Tok. Εχει και telegram με ομαδική από όσους ενδιαφέρονται να την συναντήσουν ή που έχουν πάει ήδη.και αυτα που λες εσυ απο που τα ξερεις?
τότε σε περίπτωση που ισχύουν όλα αυτά δεν υπάρχει νόημα να αναφέρεται καν. όσο ωραία και να είναι κάποια δεν συγκρίνεται με την υγεία μας.Αν και με τόσες που έχει φάει όπως λέει σίγουρα θα κουβαλάει και καμιά αρρώστια… κάνει και ακάποτο άλλωστε. Ένας που πήγε μαζί της έμαθα ότι κόλλησε βλεννόροια μάλλον από την πίπα
Το μήνυμα το ανέβασα πριν καιρό. Δεν ήξερα πολλά για εκείνη για αυτό έστειλα και εδώ μπας και μάθω. Ενδιαφερόμενος που με ρώτησε, τώρα του είπα τι ακούγεται για να γνωρίζει και εκείνος, αλλά και όσοι βλέπουν τα μηνύματα. Από εκεί και πέρα όποιος έχει το μυαλό μπορεί να κρίνει και να πράξει ανάλογα.τότε σε περίπτωση που ισχύουν όλα αυτά δεν υπάρχει νόημα να αναφέρεται καν. όσο ωραία και να είναι κάποια δεν συγκρίνεται με την υγεία μας.
Καλό φαίνεται πως τήν βρίσκουμε;Ρε παιδιά για Τζωρτζίνα ξέρουμε κάτι ; Υπάρχει καμία εμπειρία;
![]()
![]()
Καλέ μου άνθρωπε, η αγγελία είναι του 2019.
Έχουμε το τικ τοκ της ??Από τα social της, κυρίως μέσω Tik Tok. Εχει και telegram με ομαδική από όσους ενδιαφέρονται να την συναντήσουν ή που έχουν πάει ήδη.
Με κλειστά μάτια. Από τα καλύτερα ραντεβού. Μην ψαρωσεις που ζητάει κάποιο ποσό προκαταβολή με pay safe. Η κοπέλα έχει φάει τρελό μπουλιγκ και στησίματα από αληταραδες. Είναι από τις πιο τίμιες κοπέλες σε όλα της και δεν πρόκειται να σε κοροϊδέψει σε τίποτα. Πήγαινε χθες.Θα ήθελα την άποψη σάς σαν νέος εδώ για την Helena Nayomi
Εχει δικιά της σελίδα διάβασε και κρίνε εσύ γιατί ο καθένας θα σου πει το κοντό του και το μακρύ του και μαζί και εγω.Θα ήθελα την άποψη σάς σαν νέος εδώ για την Helena Nayomi
δυνατη η Ελενα!!!! απο τα τοπ κοριτσια!!!!!!Θα ήθελα την άποψη σάς σαν νέος εδώ για την Helena Nayomi
πολυ καλα ξηγηθηκες φιλε...εγωΧρύσα παθιασμένι γυναίκα και πολύ ζεστό μουνάκι..
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Αγγελια απατη,
Κλείνεις ραντεβού, συμφωνείτε μια συγκεκριμένη τιμή και λιγο πριν έρθει η κοπέλα ο νταβατζακος στα μηνύματα κανει επεξεργασία και αλλάζει την τιμή. Έρχεται και με καθυστέρηση μια αλβανογυφτισα καμια σχεση με φωτο, ρούχα εντελώς χάλια (κίνησε υποψίες) με ένα τουπέ πρώτα για τα λεφτά και λέει οχι είναι παραπάνω η συμφωνία. Μου λεει για δείξε μου μηνύματα, κοιτάω και ειχε γινει επεξεργασία. Σήκω φυγε της λεω,
πηρε τηλ τον κυρ Βασίλη νταβά για να αποδείξει ότι είναι αυτή η τιμή που λέει και να φοβηθώ.
Δωσε μου λεφτά για ταξι δεν ήρθ θα της εριχνα και μια ροχαλα στη α τζάμπα.
Δεν παίρνεις τίποτα, σήκω φυγε μην έχουμε άλλη εξέλιξη.
Αν το συνέχιζαν θα βρισκόντουσαν για πορτοκαλάδα στο Σχιστο και οι δυο τους
πολυ καλα ξηγηθηκες φιλε...εγω θα της εριχνα και μια ροχαλα στη μαπα ετσι για να την ξευτιλισω λιγο...Χρύσα παθιασμένι γυναίκα και πολύ ζεστό μουνάκι..
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Αγγελια απατη,
Κλείνεις ραντεβού, συμφωνείτε μια συγκεκριμένη τιμή και λιγο πριν έρθει η κοπέλα ο νταβατζακος στα μηνύματα κανει επεξεργασία και αλλάζει την τιμή. Έρχεται και με καθυστέρηση μια αλβανογυφτισα καμια σχεση με φωτο, ρούχα εντελώς χάλια (κίνησε υποψίες) με ένα τουπέ πρώτα για τα λεφτά και λέει οχι είναι παραπάνω η συμφωνία. Μου λεει για δείξε μου μηνύματα, κοιτάω και ειχε γινει επεξεργασία. Σήκω φυγε της λεω,
πηρε τηλ τον κυρ Βασίλη νταβά για να αποδείξει ότι είναι αυτή η τιμή που λέει και να φοβηθώ.
Δωσε μου λεφτά για ταξι δεν ήρθα τζάμπα.
Δεν παίρνεις τίποτα, σήκω φυγε μην έχουμε άλλη εξέλιξη.
Αν το συνέχιζαν θα βρισκόντουσαν για πορτοκαλάδα στο Σχιστο και οι δυο τους
Αλλαξε τηλεφωνο
Ναι επιβεβαιωνω και εγωΑλλαξε τηλεφωνο
Μάγκα ασυζητητί χώσου με 1000 χωρίς 2η σκέψη!!!Θα ήθελα την άποψη σάς σαν νέος εδώ για την Helena Nayomi
Ποοοο είναι full στα γούστα μου, αλλά τι έχει κάνει στο στήθος της? Φαίνεται πλήρως αποτυχημένη η πλαστική. Έχει σημάδια? Καλά για αίσθηση στην αφή δεν ρωτάω καν θα είναι πέτρα.Τα δινεις και τα παραδινεις για αυτην... Ειναι μία στις πολλες χιλίαδες 50αρες και μητρομανης
1,77 υψος, μετρας κοιλιακους!
![]()
![]()
![]()