Σημερινή συνάντηση με τη Samantha(IND) από δίπλα. Η συνεννόηση είναι εύκολη αφού απαντάει αμέσως και με ελάχιστα μηνύματα κλείσαμε το ραντεβού. Πρόκειται για μια εμφανίσιμη 40χρονη κοπέλα που δεν της φαίνεται κιόλας όπως της είπα. Το σώμα της απλά τα σπάει είναι το 2ο καλύτερο μετά την Νικόλ. Στα του αγώνα τώρα πολύ παθιάρα γυναίκα με προκαταρκτικά που τα γουστάρει φουλ φοβερό στοματικό από πλευράς με φτυσίματα, dt, πέρασμα και μούλιασμα ούμπαλων. Σειρά μου και από μένα να την περιποιηθώ στο καυλωμένο και μοσχομυριστό της μουνάκι με δάχτυλα κα χωρίς όπου κάυλωσε τόσο πολύ κι έχυσε. Παίχτηκε 1 γύρος όπου είχε γαμήσι ιεραποστολικό με κάρφωμα από πλευράς μου και οι φωνές της να αντηχούν σ'όλο τον Μπιλάκο όπου έχυσε πάλι η καυλιάρα. Γύρισμα στα 4 για anal με ανελέητο σφυροκόπημα όπου με δε με φρέναρε καθόλου παρά το μεγάλο μου εργαλείο. Το εξαφάνιζε όλο με παράλληλα σφαλιάρες στην κωλαράκι της κραυγές από μεριά της που είπα θα μας κάνουν παρατήρηση, επιφωνήματα καύλας και πολλά άλλα. Yγράνθηκε και έχυσε στο anal η άτιμη μιας κι έπαιζε παράλληλα τη μουνάρα της. Το τέλος δεν άργησε να έρθει όπου κατέθεσα στο στόμα της μεγάλη ποσότητα υλικού. Μπανάκι και οι 2 μας πληρωμή και γεια χαρά. Επίσης Στο social πολύ θετική και της αρέσει να είναι και ο άλλος ευχάριστη προσωπικότητα σαν αυτή. Αν θα έδινα έναν τίτλο για τη συνάντηση αυτός θα'ταν ''ρωσικό άρμα μάχης η μητρομανής τύπισσα''. Αυτά από μένα μάγκες και να κλείσω λέγοντας ότι το κατέχει το άθλημα και συστήνεται ανεπιφύλακτα!!! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!