Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.956
- Πόντοι
- 201
οχι τυπε καθως ειναι true story ακομα κ αν δε το πιστευεις κ δε θα μπορουσα να πω περισσοτερες λεπτομερειεςΤύπε αυτό έπρεπε να το κάνεις κυριακάτικο.
Κρίμα...
οχι τυπε καθως ειναι true story ακομα κ αν δε το πιστευεις κ δε θα μπορουσα να πω περισσοτερες λεπτομερειεςΤύπε αυτό έπρεπε να το κάνεις κυριακάτικο.
Κρίμα...
Τυπε εμείς τα μέλη του bou ψοφαμε για πικάντικες λεπτομέρειες , please ρίξε κάνα 2 προτάσεις ακόμα , μην μας κόβεις πάνω στο καλύτερο ....οχι τυπε καθως ειναι true story ακομα κ αν δε το πιστευεις κ δε θα μπορουσα να πω περισσοτερες λεπτομερειες
ΌΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙοχι τυπε καθως ειναι true story ακομα κ αν δε το πιστευεις κ δε θα μπορουσα να πω περισσοτερες λεπτομερειες
Χθες ήταν Κυριακή μανΤυπε εμείς τα μέλη του bou ψοφαμε για πικάντικες λεπτομέρειες , please ρίξε κάνα 2 προτάσεις ακόμα , μην μας κόβεις πάνω στο καλύτερο ....
Το ξέρω ρε dimi, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όμως , ας ξεκινήσει ο μαν και θα κάνουμε εμείς σαν να είναι ΚυριακηΧθες ήταν Κυριακή μαν![]()
Τις εχεις μάθει και εσύ ολες φυσιογνωμικώς ε;Πραγματικά είναι ενδιαφέρουσα παρουσία...
Δεν προσέχω ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής, αλλά η συγκεκριμένη μου έχει κάνει καλή εντύπωσηΤις εχεις μάθει και εσύ ολες φυσιογνωμικώς ε;
Αγγελική να κανονίσουμε τρίο με την τύπισσα με τα γυαλιά ?Τις εχεις μάθει και εσύ ολες φυσιογνωμικώς ε;
Ώπα τί έγινε εδώ ;Αγγελική να κανονίσουμε τρίο με την τύπισσα με τα γυαλιά ?![]()
Χαλβάδες , ταραμοσαλάτες , καλαμάρια , χταπόδια , λαγάνες , λαίλαπα μανΏπα τί έγινε εδώ ;![]()
Πρωτον δεν θα έκανα τετοιου ειδους,και δευτερον αφου εγω δεν σου κανωΑγγελική να κανονίσουμε τρίο με την τύπισσα με τα γυαλιά ?![]()
Μας τά χάλασε ό αέρας μαν για κάρβουνα.Χαλβάδες , ταραμοσαλάτες , καλαμάρια , χταπόδια , λαγάνες , λαίλαπα μαν![]()
Μουναρα είναι μια ξανθιά στο Πρίαμος στο Μοσχάτο.... Και έχει και ένα καλό μουνι στο Σκαραμαγκά στο κρυσταλ μπλου... Έχω πει σε πολύ γνωστή ανεξάρτητη να προτείνουμε παρτουζα. Αλλά με το θέλω θα μείνω... Χαχαχαχα!!!
Μουναρα είναι μια ξανθιά στο Πρίαμος στο Μοσχάτο.... Και έχει και ένα καλό μουνι στο Σκαραμαγκά στο κρυσταλ μπλου... Έχω πει σε πολύ γνωστή ανεξάρτητη να προτείνουμε παρτουζα. Αλλά με το θέλω θα μείνω... Χαχαχαχα!!!
Ε αμα πας όμως πολλες φορες,θες δε θες θα τις μάθειςΔεν προσέχω ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής, αλλά η συγκεκριμένη μου έχει κάνει καλή εντύπωση
Δεν έχεις και άδικο, ωστόσο δε πάω στο Bill τις περισσότερες φορές...Ε αμα πας όμως πολλες φορες,θες δε θες θα τις μάθεις
Με πρόλαβε ο συναγωνιστής που σου έστειλε το link. Είναι το έτερο siteΩραίος συναγωνιστή
Παίζει λινκ για πληροφορίες μήπως γιατί με μπέρδεψε το "δίπλα" που ανέφερες
Όντως. Και εκεί και στον Πρίαμο Μεταμόρφωσης έχει κάτι καύλες ρεσεψιονίστ που μου'ρχεται ώρες ώρες να τις παίρνω μαζί μου στις φάσεις!Δεν είναι άσχημη ιδέα! Κάποιες είναι και εμφανίσιμες!