Να θες 280 με 300€ αν πάρεις είτε το cim είτε το cof ή κι ακόμη χωρίς αυτά τα 2 αλλά μόνο το απλό πρόγραμμά της για 1 ώρα είναι υπερβολικά πολλά ρε μάγκα. Τώρα από εκεί και πέρα κουμανταδόρος στο πορτοφόλι σου εσύ είσαι. Αν δύνασαι χώσου
Yanine Έχεις κάποιος φίλος άποψη ? Μίλησα μέσο Viber μου είπε για αγορά κάποιας προπληρωμενης κάρτας για ασφάλεια για να κλείσω ραντεβού δεν το προχωρήσα γιατί μάλλον απάτη ? Τις είπα για μετρητά κατά την συνάντηση δεν πείρα απάντηση .... Μου είπε ότι δουλεύει έτσι για λόγους ασφαλείας δεν το συνέχισα
Yanine Έχεις κάποιος φίλος άποψη ? Μίλησα μέσο Viber μου είπε για αγορά κάποιας προπληρωμενης κάρτας για ασφάλεια για να κλείσω ραντεβού δεν το προχωρήσα γιατί μάλλον απάτη ? Τις είπα για μετρητά κατά την συνάντηση δεν πείρα απάντηση .... Μου είπε ότι δουλεύει έτσι για λόγους ασφαλείας δεν το συνέχισα
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση Έχει πολλές αγγελίες με αυτό το τηλέφωνο αλλά λογικά είναι όλες μουφα και χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες από αυτήν
Για να ρωτήσουμε κάνα εμπειρο μυστη αυτή την annoula ψιλοπαλια στο κουρμπετι , την έχει κλεισει-χυσει κάνας εμπειρος μυστης τελευταία ??
Για πειτε καμοια γνώμη φαίνεται να έχει πολύ δυνατή πατουρα το μιλφακι