james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18.619
- Πόντοι
- 11.645
δεν ειμαι ο μονος περιεργος στην παρέα!Curiosity killed the cat
δεν ειμαι ο μονος περιεργος στην παρέα!Curiosity killed the cat
Θα ληξει πολυ συντομα κιολας. Οποιος προλαβε, προλαβε. Εξαλλου δεν ειχα και την μεγαλυτερη συμπαθεια και παιχτηκαν σχολια οχι τοσο καλα για μενα εδω μεσα. Φυσικα εχω ακομα προτασεις και ανθρωπους που ενδιαφερονται αλλα παμε για αλλα.Ναι αλλά είναι επιλογή σου να κάνεις αυτή την δουλειά! Θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο ας πούμε! Καλά τα χρήματα στην ηλικία σου όσο πιο εύκολα τόσο το καλύτερο αλλά μετά πως βγαίνεις από αυτό είναι το θέμα..
δεν ειμαι ο μονος περιεργος στην παρέα!
Get in touch with your feminine side bro...Θα ληξει πολυ συντομα κιολας. Οποιος προλαβε, προλαβε. Εξαλλου δεν ειχα και την μεγαλυτερη συμπαθεια και παιχτηκαν σχολια οχι τοσο καλα για μενα εδω μεσα. Φυσικα εχω ακομα προτασεις και ανθρωπους που ενδιαφερονται αλλα παμε για αλλα.
Γιατι κατα βαθος σας λατρευω οπως προανεφερε ο φιλοςςρώτα μας!!
ΥΓ: κι εγώ έχω μια απορία, αν μου επιτρέπεις!!
Δεν είχες δηλώσει πριν από λίγες μόλις μέρες ότι αποχωρείς?
"Αυτο το σαιτ δεν ειναι για μενα μονο που βλεπω αυτα που γραφετε νιωθω να κολλαω οτι ασθενεια υπαρχει no offence τσαοοο"
Γιατί ξαναγύρισες?
(από περιέργεια ρωτάω)
Οτι αγαπω το αντρικο φυλο ισχυει... και μαρεσει να το μελετω και να καταλαβαινω τι εχετε στο μυαλο σας και πως σκεφτεστε. Γιαυτο ασχολουμαι να πω την αληθεια. Μαρεσει να μπαινω στο μυαλο καποιου αντρα και να μαθαινω γενικα πως λειτουργειτε! Περναω ωρες στο να το αναλυω ειναι αρκετα απλος νομιζω ο τροπος σκεψης σας αλλα και παλι εχω πολλα ερωτηματα!
Μπρο ολοι μου λενε ποση θηλυκη γυναικα ειμαι οταν βλεπουν φωτο ή απο κοντα δεν ξερω πως το συμπερανες τωρα αυτοGet in touch with your feminine side bro...
έλα, μην ειρωνεύεσαι!!Γιατι κατα βαθος σας λατρευω οπως προανεφερε ο φιλοςς
Αυτό να το πάρουμε ως προσβόλα ή ως έπαινο;δεν ειμαι ο μονος περιεργος στην παρέα!
δεν εννοούσα εσένα ρε!!Αυτό να το πάρουμε ως προσβόλα ή ως έπαινο;
phd??Οτι αγαπω το αντρικο φυλο ισχυει... και μαρεσει να το μελετω και να καταλαβαινω τι εχετε στο μυαλο σας και πως σκεφτεστε. Γιαυτο ασχολουμαι να πω την αληθεια. Μαρεσει να μπαινω στο μυαλο καποιου αντρα και να μαθαινω γενικα πως λειτουργειτε! Περναω ωρες στο να το αναλυω ειναι αρκετα απλος νομιζω ο τροπος σκεψης σας αλλα και παλι εχω πολλα ερωτηματα!
τα νεφρα σου προσεχε.............
...έλα μου ντεΜπρο ολοι μου λενε ποση θηλυκη γυναικα ειμαι οταν βλεπουν φωτο ή απο κοντα δεν ξερω πως το συμπερανες τωρα αυτο
Ρε όργιο , χουμορ χουμορ χαχαχδεν εννοούσα εσένα ρε!!
Σέ φτερούγα ξεροψημενη σού κάνει πανουλη;Καμια φωτογραφια ;
Πατουσάκια ..
Στηθάκι..
Μπουτάκι ;
Δεν προχωράει νομίζω φίλε..Καλημέρα σε όλο τον κόσμο..
Μιλάω chat με αυτη κ ψήνω ραντεβού από εβδομάδα..
Ξέρει κανείς τίποτα από υπηρεσίες ?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Μπρο ολοι μου λενε ποση θηλυκη γυναικα ειμαι οταν βλεπουν φωτο ή απο κοντα δεν ξερω πως το συμπερανες τωρα αυτο
Παιδιά μια ανδριάννα ναθαναηλ έχει κανείς το τηλ της η θυμάται που θα βρω την αγγελία της;
Πολύ θηλυκό να λες κάποιον μπρο...