....μαγκες, χθες βραδυ ειπα να ρισκαρω λιγο κ επελεξα μια ανεξαρτητη που δν πολυακουγεται κ δεν εχει νημα ή καρτελα εδω, απλα ειχε αναφερθει 2-3 φορες περυσι. Συναντηση λοιπον με
Ιωαννα24, πιτσιρικι την εκοψα γυρω στα 26, κοντουλα 1,58-1,60, ομορφο προσωπο, μαυρο μαλλι, καστανα ματια ελαφρως σχιστα, σωματακι ωραιο μεν αλλα μεσογειακου τυπου (αχλαδακι), λευκο καθαρο δερμα (με ενα τατου στο αριστερο μπουτι), στηθος μικρο Α με μικρες ρωγες-θηλες που καβλωνουν ομορφα και μουνακι στενο, καθαρο κ ξυρισμενο. Στις φωτογραφιες της αγγελιας της φαινεται πολυ glamour κ "τουμπανο" αλλα απο κοντα ειναι ενα ομορφο κοντουλικο πιπινακι. Στα του αγωνα τωρα, πιπα οκ, ωραια υγρη με πολυ σαλιο, δουλευει κ το χερι παραλληλα, βαθεια και με γλειψιμο παντου (μπαλες, γυρω περιοχη κτλ). Στο πηδημα δοκιμαστηκε σε cow, dogy και ιεραποστολικο, με ωραια αισθηση στην αρχη γτ ειναι στενη και ακομα καλυτερη συνεχεια οταν υγρανθει αρκετα κ ανοιξει και ανταποκριθηκε αψογα με σωστους ρυθμου κ στησιματα. Κωλαρακι τελειως σφιχτο (δεν κανει anal) οπου μετα απο προετοιμασια κ αρκετο σαλιο με το ζορι μπηκε ενα δαχτυλo κ αυτο οχι ολοκληρο, την ενοχλουσε οποτε σταματησα κ προχωρησαμε στα υπολοιπα. Γενικη αποτιμηση, ενα ωραιο κ ευχαριστο ραντεβου 1,5 ωρας.
Στα μειον, θα ηταν ακομη καλυτερη εμφανισιακα εαν ειχε 3-4 κιλακια λιγοτερα (κωλαρακι κ μπουτια γιατι απο κοιλια ειναι οκ), οπως επισης θα την ηθελα λιγο πιο εκδηλωτικη! Η μικρη ειναι χαμηλων τονων, χωρις πολλα-πολλα βογγητα κτλ, καβλωνει ομορφα μεν αλλα χωρις να εκδηλωνεται, παρα μονο με κατι κινησεις-εκφρασεις του τυπου κλεισιμο τα ματια, δαγκωμα τα χειλη, σφιξιμο κ τεντωμα κορμιου κτλ. Καλο μεν κ αυτο αλλα θες κ λιγο ζορι κ βογγητο για το ολο σκηνικο.
Θεωρω οτι η μικρη ειναι καλη περιπτωση κ vfm για το πακετο που εχει (ηλικια-εμφανιση-υπηρεσιες) , με 100ευρω η ωρα, 150 η 1,5 ωρα κ 200ευρω οι 2 ωρες.
Στο βασικο απ'οτι καταλαβα ειναι 2 εκτονωσεις, πιπα χωρις, ελευθερα δαχτυλα, γλειψιματα, τελειωμα στο σωμα. Φιλια δεν ξερω, δεν φιλαω τα κοριτσια του χωρου οποτε δεν ρωτησα.
Γενικη αποτιμηση, χωρις να ειναι υπερπαραγωγη ηταν ενα ωραιο κ ευχαριστο ραντεβου 1,5 ωρας,
Αυτα απο μενα μαγκες μου....
❤️είμαι ή Ιωάννα 24 ετών σέξι Καυλιάρα Αν θέλεις να περάσεις μία καυτή Και αξέχαστη συνάντηση Μαζί μου ,κάλεσε με στο 6934302285 στείλε μου μήνυμα στο Viber η WhatsApp Είμαι αυτό που βλέπεις 100%100 Έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο πάρε με στα τέσσερα????❤επόμενα επόμενο λεπτά
kanesex.com