πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.659
- Πόντοι
- 12.056
ποιο ειναι το θεμα??ενημερωσου περι του θεματος και ασε τις εξυπναδες
ποιο ειναι το θεμα??ενημερωσου περι του θεματος και ασε τις εξυπναδες
Να την πληρώνουμε χωρίς σεξ.ποιο ειναι το θεμα??
Να την πληρώνουμε χωρίς σεξ.
Να βγαίνουμε βόλτες..
Να κερνάμεε..
φιλε μου δωσε γνωμικα στον λαο να μαθαινει
Χθεσινοί πούστηδες
Σημερινοί κωλομπαράδες
Λέει ο σοφός - ενημερωμένος λαός του bou "καλή" μου
Πανούλη εγώ που είμαι γλυκοτσούτσουνος θα μπορούσα να θεωρηθώ sugar daddy ?Να την πληρώνουμε χωρίς σεξ.
Να βγαίνουμε βόλτες..
Να κερνάμεε..
τι εισαιΠανούλη εγώ που είμαι γλυκοτσούτσουνος θα μπορούσα να θεωρηθώ sugar daddy ?
Αρκεί να εχεις αυτό..Πανούλη εγώ που είμαι γλυκοτσούτσουνος θα μπορούσα να θεωρηθώ sugar daddy ?
εσυ πρεπει να το χρεωνεις το κοριτσι μαν,οχι να πληρωνειςΠανούλη εγώ που είμαι γλυκοτσούτσουνος θα μπορούσα να θεωρηθώ sugar daddy ?
Καλησπέρα , μπορω να έχω και εγώ το τηλέφωνο σε p.m?Καλησπέρα στο team...
Χτεσινο ραντεβού με Carolina at priamos... Πολλοί την ξέρετε από παλιά .. Καλό εργαλείο...
Έχει γίνει πιο μοντελε...
Κολάρα σφιχτή κ στρογγυλή ( κρίμα που δν το δίνει.Προσωπο απ' τα καλά για μελαμψή..Δν κάνει πολλά ραντεβού λόγω των άλλων υποχρεώσεων που έχει...
Κόστος στα 80 λέει για μία πιστόλια αλλά γίνετε κ δύο αν σε ξέρει κ με λίγη ευγένεια..
Υπηρεσίες κομπλέ μπορώ ν πω...
Για τα δικά μου γούστα ..
Ναι στείλε pmΚαλησπερααα, κανεις 40++ που να ενδιαφερεται για sugar dating???
εχεις μηνυμαΑπανταω αν ενδιαφεσεσαι για αυτο που εγραψα
Μην δίνεις σημασία στον αναγωγο καλή μου..ενημερωσου περι του θεματος και ασε τις εξυπναδες
Μήπως εννοείς WhatsApp? Στο Viber δεν μου βγάζει κάτι…Καλησπέρα ομάδα βρήκα από μια γνωστή σελίδα αυτό εδώ το τηλ 6987734693 Δέσποινα 30 χρονών 60€ μασάζ κι +40€ φουλ με σεξ πρόγραμμα για μία ώρα στο Μπιλ . Εγώ επικοινώνησα μέσω Viber
Ναι στείλε pm
Kiara Candyκαλησπέρα συναγωνιστές....ποια είναι η πιο κοντή και η πιο αδύνατη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή? είτε ανεξάρτητη είτε γραφείου....
Τυπε μου με τόσο καφέ που πίνεις κάθε μέρα, πρέπει να έχεις κατουρήσει εκατό φορές από το πρωί.
@pasteliosΚαλησπέρα μια ερώτηση προς αυτούς που έχουν συναντηθεί με την Ιωάννα! Ιατρικές εξετάσεις σας έχει δείξει η κοπέλα?
Ναι εγώ έχω κάτι 500ευρα κρυμμένα και θέλω να στα δώσω .Καλησπερααα, κανεις 40++ που να ενδιαφερεται για sugar dating???
θα επιληφθώ του θέματος...θα της παρω αιμα την επομενη φορα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε καριόλη και ιατρικό προσωπικό.... πόσα κονομας την ημέρα??θα επιληφθώ του θέματος...θα της παρω αιμα την επομενη φορα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!