Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.240
- Πόντοι
- 1.196
Εισαι μέλος από το 22 κ σίγουρα παρακολουθούσες το νήμα πριν γραφτεις κ μέσα στο κατεβατό αγγελιών που ρωτασ , πετάς κ την αγγελία τησ Αριάδνης που έχουν 1000γραφτει πράγματα εδώ περα.Μια γνώμη για τις παρακάτω αν έχει δοκιμάσει κανείς!
![]()
ΕΊΜΑΙ ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΠΑΙΧΝΙΔΙΆΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΣΤΉΘΟΣ..!!!
Είμαι σεξυ–ευγενική–παιχνιδιάρα!!! Γλυκιά τρυφερή όπως ακριβώς με βλέπεις στις φωτογραφίες μου Είμαι η Αλεξάνδρα με καύλα κωλομέρια και πολύ όμορφο πρόσωπο το τηλέφωνό μου είναι 6998310534 και το σηκώνω πάντα εγώ-προσωπική αγγελία για το χώρο σουkanesex.com
![]()
![]()
Πραγματικές φωτογραφίες 100% Αληθινές
Γειά σας με λένε Κωνσταντίνα.Είμαι γλυκούλα και τσαχπίνα-Ότι κάνω το νιώθω Μου αρέσει και θα το δεις Μια φωτεινή, μικροκαμωμένη και πολύ όμορφη Μελαχρινή προικισμένη με μια ειδική σεξουαλική γοητεία και πολυτελές σώμα, θέλει να παίζει με έναν αξιοπρεπή και ευγενικό άντρα! Ξέρω τι χρειάζεται ένας...kanesex.com
![]()
![]()
Αριαδνη γλυκός πειρασμός ! Κάνω κάθε σου φαντασίωση πραγματικότητα !
Γεία σας αγόρια και κορίτσια! Είμαι η Αριάδνη, ανεξάρτητη ελληνίδα συνοδοί 25 ετών, ύψος 1,63, με ξανθά μαλλιά και μελοπράσινα μάτια. Το σώμα μου είναι καλοσχηματισμένο, γυμνασμένο και πετίτ, με όμορφο πρόσωπο, στήθος φυσικό (μέγεθος β) και είμαι ξυρισμένη παντού. Είμαι φιλική και άνετη στην...kanesex.com
![]()
Χριστίνα 6909403706
τρελο και ανυποτακτο μωρο σκετη καβλα σε περιμενω τωρα για να εκπληρωσω με τον καλυτερο τροπο.kanesex.com
Μέχρι κ δικό της νήμα έχει .
Ούτε εγώ παρακολουθώ μανιωδώς το σαιτ ρε φίλος αλλά προσπαθώ κ ψάχνω πληροφορίες χωρίς να ζαλίζω μπάλες εδώ με τις ίδιες ερωτήσεις...