Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.970
- Πόντοι
- 6.246
Ύποπτο το αίσθημα του, ύποπτο!Γιατί κάθε Δευτέρα;
Τελευταία τροποποίηση:
Ύποπτο το αίσθημα του, ύποπτο!Γιατί κάθε Δευτέρα;
Γιατι νομιζει τις αλλες μερες ειμαι φρονιμος!κουβεντα ειπαμε εσεις!Γιατί κάθε Δευτέρα;
Σίγουρα Γραφειο , ο ίδιος χρήστης έχει κ άλλες αγγελίες .Καλησπέρα συναγωνιστές, έχει κάποιος πληροφορίες για εδώ; Γραφείο φαίνεται ότι είναι. Αληθινος πειρασμός.. Χριστινα
Φόλα αδέρφια!!!Σίγουρα Γραφειο , ο ίδιος χρήστης έχει κ άλλες αγγελίες .
Παροκαυτα φαίνεται πολύ ωραίο το μωρό . Δε χάνεις να δοκιμάσεις κ να μας πεις
Η Άννα είναι απο τα καλύτερα παιδιά. Δεν θα σε κορόιδεψει, δεν θα σου φάει χρόνο, και κυρίως θα σου πει την αλήθεια, ανεξάρτητα αν θα πονάει η οχι....οχι, δεν ειναι καθολου επιθετικη στο ραντεβου, ειναι "γατουλα", γλυκεια και κοιταει να σε ικανοποιησει κ να σε εχει αρχοντα φροντιζοντας σε. Κανονικη γκεϊσα!
Αν αξιζει ενα ραντεβου μαζι της? ΝΑΙ 1000%, εχει χρονια στην δουλεια κ ξερει να σου δωσει τις καλυτερες υπηρεσιες, χωρις μη κ μη, χωρις ξυνιλες κ χωρις να κοιταει ρολοι.
Εχω αφησει κριτικη, αν δεν βαριεσαι βρες την κ ριξε μια ματια!
υγ. στα highlights η κωλαρα της κ το καταπληκτικο anal που κανει !!!
Για την Nayomi νομίζω λένε φίλος.Η Άννα είναι απο τα καλύτερα παιδιά. Δεν θα σε κορόιδεψει, δεν θα σου φάει χρόνο, και κυρίως θα σου πει την αλήθεια, ανεξάρτητα αν θα πονάει η οχι.
Σορρυ εχω πιει τεκιλα..Η Άννα είναι απο τα καλύτερα παιδιά. Δεν θα σε κορόιδεψει, δεν θα σου φάει χρόνο, και κυρίως θα σου πει την αλήθεια, ανεξάρτητα αν θα πονάει η οχι.
....αστο ρε Πανο, μπερδεψες τα μπουτια σου! Για την Ελενα (Nayomi) μιλαμε!Η Άννα είναι απο τα καλύτερα παιδιά. Δεν θα σε κορόιδεψει, δεν θα σου φάει χρόνο, και κυρίως θα σου πει την αλήθεια, ανεξάρτητα αν θα πονάει η οχι.
Τα Σεβη @Odin_....αστο ρε Πανο, μπερδεψες τα μπουτια σου! Για την Ελενα (Nayomi) μιλαμε, η Αννα ποια ειναι?!?!
Ασε μια φορα να δουμε τις μουνοχειλαρες της...!!!Ημέρα τής γιορτής μου εχτές..
Δεν ξέρω αν μπορούσα να είχα καλύτερο δώρο!!!
Ευχαριστώ πολυ.... Και είπαμε κοριτσαρα... έπεται και συνέχεια....
λιιιγο υπομονη!!!!!!!!!Ασε μια φορα να δουμε τις μουνοχειλαρες της...!!!
Οχι οτι δεν εχω δει τα παντα αλλα εχω καιρο να την δω...λιιιγο υπομονη!!!!!!!!!
μακαρι φιλος να την δεις οσο πιο συντομα !!!!!!!!!!!!Οχι οτι δεν εχω δει τα παντα αλλα εχω καιρο να την δω...
Δυστυχώς δύσκολο πολύ...την άλλη φορά βάλε μια φωτογραφία χωρίς να καλύπτει την μουναρα της που την έχω τρελάνει στο γλυψιμο...σε παρακαλώ!!!μακαρι φιλος να την δεις οσο πιο συντομα !!!!!!!!!!!!
Για ζευγάρια ποια προτείνετε;
Είχα ρωτήσει, δεν κανει!Ιωαννα34
Μια χαρά κάνει αν είσαι καλός πελάτης και σε ξέρει και έχεις τον τρόπο να το ζητήσειςΕίχα ρωτήσει, δεν κανει!
Έχω κάνει μια φορά με την Άννα πιπινακι και άλλη μια με την Αριάνα. Τον κωλο της Αριανας ακόμα δε τον έχει ξεχάσει η γυναίκα μου!