Είμαι καλλίγραμμη η κοπέλα στη φωτό σωστές αναλογίες προσφέρω ερωτικο σε κάποιοι ξενοδοχείο στην αθηνα έχω ωραίο πρόσωπο γι ραντεβού μαζί μου στο 6980960595
kanesex.com
Καλησπέρα συναγωνιστές έχει δοκιμάσει κανείς εδώ να μου πει γνώμη;
πρεπει να ναι μια πρεζου που της λειπουν κατι δοντια αλλα δεν ειμαι σιγουρος απο εδω εχει αναφερθει κατι δεν εχω παρει,αν την εχει παρει καποιος ας πει με βεβαιοτητα
Είμαστε κανονικό ζευγαρι..χώρο έχουμε δικό μας σε airbnb Ηλιουπολη...τέλεια πίπα ακαποτη,ίσως η καλυτερη που σου εχουνε κάνει ever...γαμας σε ότι στάση θέλεις,χύνεις όπου θέλεις εκτός από πρόσωπο..στην κοπέλα μου αρέσει να γαμιεται και θα το διαπιστώσεις.. έχεις μια ώρα στην διάθεση σου να...
Είμαστε κανονικό ζευγαρι..χώρο έχουμε δικό μας σε airbnb Ηλιουπολη...τέλεια πίπα ακαποτη,ίσως η καλυτερη που σου εχουνε κάνει ever...γαμας σε ότι στάση θέλεις,χύνεις όπου θέλεις εκτός από πρόσωπο..στην κοπέλα μου αρέσει να γαμιεται και θα το διαπιστώσεις.. έχεις μια ώρα στην διάθεση σου να...
Αυτή νομίζω είχε άλλην αγγελία και αριθμο. Και είχε πει αν δεν κάνω λάθος ότι ήταν ψιλοεπικινδυνη η φάση. Ότι τάχα επειδή αυτός μυρίστηκε κομπίνα, άρχισε αυτή να του στέλνει μηνύματα και να τον απειλεί. Θυμάμαι το όνομα που έχει στο Viber. Είναι το ίδιο με την τότε αγγελία.