AAA για την "φτηνη" Αρτεμισια ο λογος ???Λίγο πιο πάνω Αρτεμίσια στα 400
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει κόρη και είναι δίμετρη
Παντως σε ευχαριστω για την πληροφορια.
AAA για την "φτηνη" Αρτεμισια ο λογος ???Λίγο πιο πάνω Αρτεμίσια στα 400
δικιο εχεις,ευχαριστω!!εχει ηδη ρωτηθει κ απαντηθει αυτο που ρωτας..κοιτα καλυτερα
Λετε να κανουν διπλο μαζι?Λίγο πιο πάνω Αρτεμίσια στα 400
Έρχομαι σήμερα Αθήνα για λίγες μέρες ποια εσκορτ μου προτείνετε;;
Να δίνουν φιλιά χωρίς πολλά μα και μου…
Δεν έπαυε ποτέ..εδω εισαι...γαμιονταν ομως φουλ απλος αν δεν την τσιμπουκωνες και την αφηνες να μιλαει δεν σταματαγε εκλεινε 3ωρο
ναρκωτικά + πληρωμένο sex = βαθμός επισφαλειας αυξάνεται πάρα πολύ.Η αλήθεια είναι θα αποφύγω. Όπου παίζει ναρκωτικό το αποφεύγω . Ευχαριστώ παντως
Σιγά μην είναι κόρη της. Ότι ναναι πετάνε μερικοί μερικοί…
Έχεις κάποια γνώμη για εδώ;;εξαρτάται από τα γούστα σου. Όλες όσες είναι εδώ ικανοποιούν τα κριτίρια σου. Εσύ αποφασίζεις
Και το ιδιο τηλεφωνο χαχαχαεδω εισαι...γαμιονταν ομως φουλ απλος αν δεν την τσιμπουκωνες και την αφηνες να μιλαει δεν σταματαγε εκλεινε 3ωρο
Το ξαναποστάρω μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι.Χρύσα παθιασμένι γυναίκα και πολύ ζεστό μουνάκι..
Είμαι Χρύσα 26 χρονών μία πολύ ωραία γυναίκα καυλιάρα με πολύ όρεξη για σεξ.... μ αρέσει κάθε μέρα να γνωρίζω διαφορετικούς άντρες να τους προσφέρω μία τέλεια εμπειρία στο κρεβάτι... Είμαι μελαχρινή γυναίκα με ωραίο στήθος.....απαλό δέρμα ...με ωραίο λεπτό μέση ότι πρέπει στα τέσσερα????. Μ...kanesex.com
Καλημέρα σας, αυτή εδώ η Χρύσα σας λέει κάτι;
Οι φωτογραφίες μου φαίνονται γνώριμες, έχει ξαναποστάρει αγγελίες αλλά νομίζω από άλλο προφίλ(?)
Αυτό το προφίλ βγάζει 5 διαφορετικές αγγελίες και κοπέλες...
γνωριμες δε ξερω ψευτικες σιγουρα!Το ξαναποστάρω μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι.
Επαναλαμβάνω, Χρύσα.
Το προφίλ βγάζει 5 διαφορετικές αγγελίες.
Η ερώτηση είναι άν οι φωτό σας φαίνονται γνώριμες.
Ευχαριστώ.
Α το δεύτερο σπίτι μου....ρε μαγκες, ρε μαγκες!!!!! Αντισκηνο στησατε στον Μπιλλαρα?!?!!?
Μήπως ήμουν εγώ???Καλημέρα
Πιπινάκι εξω απο το bill χτες στις 15 00 το μεσημέρι..
Έφευγε απο ραντεβού..
Γνωρίζετε κάτι ;
Κοπελιά..είσαι 22 ;Μήπως ήμουν εγώ???
45Κοπελιά..είσαι 22 ;
αδερφακι με τετοιο κορμι ας ειναι κ 82!Κοπελιά..είσαι 22 ;
Απλώς υπόψιν ότι μίλφ στα 150 ακούγεται κάπως υπερβολικό εκτός κι αν είναι μοντέλο.Ψάξε θαλεγα καταρχήν στις κοπέλες που έχουν θρέντ στο σάιτ εδώ και είναι στα 80-100 άντε μαξ 120 και δες αν σου κάνει κάποια.Καλησπέρα τί έχετε να προτείνετε σέ Μιλφ που να αξίζει όμως γύρω στά 150 Μαξ καί νά συναντιέται σέ ξενοδοχείο;