giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Μεγάλη κάβλα είσαιΓεια σας, βάζω εδώ φωτο που και που ελπίζω να μην σας πειραζει
Μεγάλη κάβλα είσαιΓεια σας, βάζω εδώ φωτο που και που ελπίζω να μην σας πειραζει
150€/ώρα, 2 εκτονώσεις, cim, όχι πρωκτικό.Παίδες πληροφορίες για την κυρία έχουμε;Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ευχαριστώ φίλε150€/ώρα, 2 εκτονώσεις, cim, όχι πρωκτικό.
Γύρω στο 1.70, κιλά γύρω στα 90, σιλικονάτο στήθος , ωραία δουλειά. Τουρλωτή, σφιχτή κωλάρα.
Γουστάρει το σεξ και αντέχει και σε δυνατό ρυθμό.
Ήρθε ακριβώς στην ώρα της και δεν κοίταξε ρολόι.
Κανονίζεις μαζί της με μήνυμα σε insta.
Τόποτα σ' εσένα δεν μας πειράζειΓεια σας, βάζω εδώ φωτο που και που ελπίζω να μην σας πειραζει
90 κιλά; Στο IG φαίνεται να είναι πληθωρική αλλά όχι τόσο.150€/ώρα, 2 εκτονώσεις, cim, όχι πρωκτικό.
Γύρω στο 1.70, κιλά γύρω στα 90, σιλικονάτο στήθος , ωραία δουλειά. Τουρλωτή, σφιχτή κωλάρα.
Έχει κοιλιά, που επιμελώς κρύβεται στις φωτό που ανεβάζει.90 κιλά; Στο IG φαίνεται να είναι πληθωρική αλλά όχι τόσο.
Γεια σου φίλε, εδώ είσαιΨάχνω μια κοπέλα ευη γύρω στα 30
Με 140 την ώρα και piercing στις ρογες
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
μας πειράζει , να πας στο κωλονήμα σου!
ηταν τουλαχιστον η μια απο τις δυο των φωτογραφιων ?Μετά από σκ στην πρωτεύουσα ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου .... Φτάσαμε σχετικά αργά με συνεργάτες σε ξενοδοχείο του κέντρου ... Φτάσαμε στις 10 αλλά ο συνεργάτης που ειμασταν στο ίδιο δωμάτιο όντας χωρισμένος και συναισθηματικά φορτισμένος φαγώθηκε να διαλέξει παρέα να πάρουμε μαζί στο δωμάτιο.... Οπότε πήρε από τον δρόμο μια αγγελία που του κέντρισε το ενδιαφέρον και τις είπε στις 10:30 στο τάδε ξενοδοχείο και δωμάτιο .... Αφού φτάσαμε εμείς στις 10 κάναμε γρήγορο μπάνιο ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν τα κορασια .... Στο τηλ απαντούσε η Αφροδίτη Ελληνίδα και υποτίθεται επερνε την φίλη της και ερχόταν .... Μέχρι τις 12 την περιμέναμε μετά από πολλά τηλ .... Και όταν ανοίξαμε την πόρτα ήταν μόνο μια γιατί η άλλη είχε και καλά περίοδο και ήταν και αλλοδαπή με πολύ λίγα ελληνικά ... Φυσικά ξενέρωσα με .... Στα του αγώνα ότι πιο άκυρο έχω πάρει κομοδίνο..... Παραθετο και την αγγελία για να μην την πατήσει κανείς συναγωνιστής
Αγγελική και οι φίλοι μου
Είμαστε δύο φίλες Έχουμε έρθει Αθήνα για λίγες μέρες και μας αρέσουν τα παιχνίδια στο κρεβάτι Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σου η σε ξενοδοχείο της επιλογής σου-Μπορείτε να μας καλέσετε μέχρι αργά το βράδυ στο τηλέφωνο 6998263352 Aφροδίτη 6998298566 Aγγελικήkanesex.com
Καμία από τις δύο αδερφέ.... Ήρθε μια καχεκτική αλβανίδα που ήταν και κομοδίνο στο κρεββάτιηταν τουλαχιστον η μια απο τις δυο των φωτογραφιων ?
Και θα σου απαντήσει μετά από ένα χρόνο. Εγώ της έχω στείλει από τον Απρίλιο και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση!!!Στείλε της μνμ
viber...Και θα σου απαντήσει μετά από ένα χρόνο. Εγώ της έχω στείλει από τον Απρίλιο και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση!!!
Για να στείλεις στο viber, πρέπει να έχεις τον αριθμό της...viber...
Άν κλικάρεις στο προφίλ χρήστη είτε πάνω δεξιά ή κάτω απ' τις πληροφορίες (στα κινητά)-->όλες οι αγγελίες χρήστη...σε βγάζει σε μια σελίδα όπου κάτω από καμμιά 30αριά άσχετες αγγελίες θα δεις τις συγκεκριμένες του χρήστη αυτού.Μετά από σκ στην πρωτεύουσα ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου .... Φτάσαμε σχετικά αργά με συνεργάτες σε ξενοδοχείο του κέντρου ... Φτάσαμε στις 10 αλλά ο συνεργάτης που ειμασταν στο ίδιο δωμάτιο όντας χωρισμένος και συναισθηματικά φορτισμένος φαγώθηκε να διαλέξει παρέα να πάρουμε μαζί στο δωμάτιο.... Οπότε πήρε από τον δρόμο μια αγγελία που του κέντρισε το ενδιαφέρον και τις είπε στις 10:30 στο τάδε ξενοδοχείο και δωμάτιο .... Αφού φτάσαμε εμείς στις 10 κάναμε γρήγορο μπάνιο ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν τα κορασια .... Στο τηλ απαντούσε η Αφροδίτη Ελληνίδα και υποτίθεται επερνε την φίλη της και ερχόταν .... Μέχρι τις 12 την περιμέναμε μετά από πολλά τηλ .... Και όταν ανοίξαμε την πόρτα ήταν μόνο μια γιατί η άλλη είχε και καλά περίοδο και ήταν και αλλοδαπή με πολύ λίγα ελληνικά ... Φυσικά ξενέρωσα με .... Στα του αγώνα ότι πιο άκυρο έχω πάρει κομοδίνο..... Παραθετο και την αγγελία για να μην την πατήσει κανείς συναγωνιστής
Είμαστε δύο φίλες Έχουμε έρθει Αθήνα για λίγες μέρες και μας αρέσουν τα παιχνίδια στο κρεβάτι Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σου η σε ξενοδοχείο της επιλογής σου-Μπορείτε να μας καλέσετε μέχρι αργά το βράδυ στο τηλέφωνο 6998263352 Aφροδίτη 6998298566 Aγγελικήkanesex.com
Οι φωτό κάνουν ΜΠΑΜ οτι είναι ψεύτικες........Μετά από σκ στην πρωτεύουσα ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου .... Φτάσαμε σχετικά αργά με συνεργάτες σε ξενοδοχείο του κέντρου ... Φτάσαμε στις 10 αλλά ο συνεργάτης που ειμασταν στο ίδιο δωμάτιο όντας χωρισμένος και συναισθηματικά φορτισμένος φαγώθηκε να διαλέξει παρέα να πάρουμε μαζί στο δωμάτιο.... Οπότε πήρε από τον δρόμο μια αγγελία που του κέντρισε το ενδιαφέρον και τις είπε στις 10:30 στο τάδε ξενοδοχείο και δωμάτιο .... Αφού φτάσαμε εμείς στις 10 κάναμε γρήγορο μπάνιο ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν τα κορασια .... Στο τηλ απαντούσε η Αφροδίτη Ελληνίδα και υποτίθεται επερνε την φίλη της και ερχόταν .... Μέχρι τις 12 την περιμέναμε μετά από πολλά τηλ .... Και όταν ανοίξαμε την πόρτα ήταν μόνο μια γιατί η άλλη είχε και καλά περίοδο και ήταν και αλλοδαπή με πολύ λίγα ελληνικά ... Φυσικά ξενέρωσα με .... Στα του αγώνα ότι πιο άκυρο έχω πάρει κομοδίνο..... Παραθετο και την αγγελία για να μην την πατήσει κανείς συναγωνιστής
Εάν κοιτάξεις καλά το προφίλ έχει και άλλες αγγελίες μάλλον γραφείο ειναιΚαμία από τις δύο αδερφέ.... Ήρθε μια καχεκτική αλβανίδα που ήταν και κομοδίνο στο κρεββάτι
90 κιλα??? Σιγουρα ή εκανες ορθογραφικο λαθος?150€/ώρα, 2 εκτονώσεις, cim, όχι πρωκτικό.