gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.580
- Πόντοι
- 4.027
Εντάξει, ήξερα ότι είναι μαστορισσα αλλά δεν το περίμενα κι έτσι!!!Παραθέτω μερικές φωτογραφίες.... Ένα θα πω.... ΚΆΝΑΜΕ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ στο δωμάτιο......
Εντάξει, ήξερα ότι είναι μαστορισσα αλλά δεν το περίμενα κι έτσι!!!Παραθέτω μερικές φωτογραφίες.... Ένα θα πω.... ΚΆΝΑΜΕ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ στο δωμάτιο......
ειναι το δεκαρι της εθνικης Βραζιλιας......και οπως ειδες πιανουν και τα χερια της!!!...Εντάξει, ήξερα ότι είναι μαστορισσα αλλά δεν το περίμενα κι έτσι!!!
Έχει πολλά πράγματα πάνω της που ξέρει να τα χρησιμοποιεί πολύ καλά.ειναι το δεκαρι της εθνικης Βραζιλιας......και οπως ειδες πιανουν και τα χερια της!!!...
Μονο ΑΕΚ ρε μουνιαΠαραθέτω μερικές φωτογραφίες.... Ένα θα πω.... ΚΆΝΑΜΕ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ στο δωμάτιο......
παντως σημερα εσκασε με φανελα του γαυρου.....Μονο ΑΕΚ ρε μουνια
Θα γινει της πουταναςπαντως σημερα εσκασε με φανελα του γαυρου.....
ΈξαλλοςΘα γινει της πουτανας
ελα ρε μαν......χαχαχαχα...μια χαρα ειναι η κοριτσαρα....και ας ειναι Αεκ....Θα γινει της πουτανας
Χαιρομαι για σέναΣήμερα με την Ιωανναρα πέρασα ίσως το καλύτερο μας ραντεβού έως τώρα....
Θενξ Πάνος....Χαιρομαι για σένα
....ρωτα μαγκα μου, την συναντησα πριν μερικες ημερες!Κάποιος που να έχει συναντήσει τη Λίλα/αμυγδαλιά να τον ρωτήσω κάτι;
.....μαγκα μου στο νημα της η κοπελα εγραψε οτι δεν ισχυει το νουμερο της (καποιο προβλημα) κ οποιος θελει της στελνει ΠΜ εδω στο φορουμΚαλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να επικοινωνήσω με την Κλειώ?
Ιωάννα δαγκωτοΠαραθέτω μερικές φωτογραφίες.... Ένα θα πω.... ΚΆΝΑΜΕ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ στο δωμάτιο......
Έχουμε λεπτομέρειες παρακαλώ.Ιωάννα δαγκωτο
Καμιά δεν άφησες ήσυχη ρε μαν?....ρωτα μαγκα μου, την συναντησα πριν μερικες ημερες!
Ιωάννα δαγκωτο