deed7
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Έχει πάρει κανείς εδώ πρόσφατα ;;; Δώστε τα φώτα σας DM
Μπαμ κάνουν ότι είναι φεικMάλλον δεν το έτρεξες σωστά το tineye. Γιατί ΠΟΛΥ πρόχειρα, με το google lens, βρήκα οτι οι φώτο είναι μαϊμού, παρμένες απο το metart.com
Να και οι φωτογραφίες οι original...
Massage Athens βγαίνει στο βαιμπερΠανέμορφες αληθινές Ελληνίδες για όμορφα ραντεβού 6940728274
Αν θες να περάσεις καλά .όμορφες φοιτήτριες Ελληνίδες. Τηλέφωνο επικοινωνίας και Γουάτσαπ 6940728274kanesex.com
ξερετε κατι για αυτες;
Parallel Space, εφαρμογή Android. Το εγκαθιστάς και έχεις δυνατότητα να έχεις κλώνους των viber, whatsapp, telegram. Έτσι ώστε να έχεις από τη μία τις εφαρμογές με τον προσωπικό σου αριθμό και από την άλλη τους κλώνους των εφαρμογών με τον δεύτερο, πιο... προσωπικό σου, αριθμό.τι είναι το parallel?
Ειναι αλλη μια στιγμή που εμεις του iphone αισθανομαστε κοροιδαParallel Space, εφαρμογή Android. Το εγκαθιστάς και έχεις δυνατότητα να έχεις κλώνους των viber, whatsapp, telegram. Έτσι ώστε να έχεις από τη μία τις εφαρμογές με τον προσωπικό σου αριθμό και από την άλλη τους κλώνους των εφαρμογών με τον δεύτερο, πιο... προσωπικό σου, αριθμό.
Η Έλλη μένει στη Νέα Σμύρνη, οπότε τη βολεύει καλύτερα το Lacoba.Η Έλλη (sexellyathens σε insta) πηγαίνει απ' όσο ξέρω σε Lacoba. Είναι όμως στα 150€.
Τις έχω ξαναδεί αυτές τις φωτογραφίες νομίζω σε άλλο σάτ; Θα τσεκάρω κι άν βρώ κάποια καταχώρηση θα την ποστάρω.Έχει πάρει κανείς εδώ πρόσφατα ;;; Δώστε τα φώτα σας DM
Την έχει συνάντηση κανείς ;Τις έχω ξαναδεί αυτές τις φωτογραφίες νομίζω σε άλλο σάτ; Θα τσεκάρω κι άν βρώ κάποια καταχώρηση θα την ποστάρω.
Δε βλέπω κάπου το τηλέφωνό της πάντως,απλά λέει στείλε στο viber,αλλά πού το γράφει;;
Edit
Άν γκουγλάρεις Ναταλία ανεξάρτητη ελληνίδα συνοδός θα σου βγάλει αποτελέσματα ΜΕ τηλέφωνο στα σάιτ ,loveliost,sexylist κλπ .
Εγώ πάντως όχι.Την έχει συνάντηση κανείς ;
Σκέφτομαι να δοκιμάσω αλλά μην έρθει καμία άλληΕγώ πάντως όχι.
Μοιαζει με αυτη που αναφερθηκε πριν απο insta nofacegirlΤις έχω ξαναδεί αυτές τις φωτογραφίες νομίζω σε άλλο σάτ; Θα τσεκάρω κι άν βρώ κάποια καταχώρηση θα την ποστάρω.
Δε βλέπω κάπου το τηλέφωνό της πάντως,απλά λέει στείλε στο viber,αλλά πού το γράφει;;
Edit
Άν γκουγλάρεις Ναταλία ανεξάρτητη ελληνίδα συνοδός θα σου βγάλει αποτελέσματα ΜΕ τηλέφωνο στα σάιτ ,lovelist,sexylist ,xlist κλπ .
Σωστή παρατήρηση, θά τσεκάρω κάποια στιγμή με μνμ να δω τί παίζει.Μοιαζει με αυτη που αναφερθηκε πριν απο insta nofacegirl
Ρε πες της να αυτοκτονήσει. Άκου 150Η Έλλη (sexellyathens σε insta) πηγαίνει απ' όσο ξέρω σε Lacoba. Είναι όμως στα 150€.
Ισχύει ότι έβαλε κιλά από το ινστα σε στορυ κομπλέ φαίνεται ;Ρε πες της να αυτοκτονήσει. Άκου 150
Έχει ένα δυό βιντεάκια στο πάνω αριστερά κυκλάκι αυτό του προφίλ... μπούτια κοιλιά όντως. Δεν ξέρω παλιότερα βέβαια.Ισχύει ότι έβαλε κιλά από το ινστα σε στορυ κομπλέ φαίνεται ;
Έχω να την δω κάνα 7μηνο. Ειχε βάλει κάποια κιλά όχι κάτι άσχημο για τα γούστα μου. Την έκοψα όμως γιατί πήγε να κάνει κάτι που απαγορεύεται.... οπότε μακριά κ αγαπημένοι. Κανα μήνα μετά μαθαίνω από φίλο ότι το πήγε 150.Ισχύει ότι έβαλε κιλά από το ινστα σε στορυ κομπλέ φαίνεται ;
Πρέπει να φούσκωσε κ χείλιαΈχει ένα δυό βιντεάκια στο πάνω αριστερά κυκλάκι αυτό του προφίλ... μπούτια κοιλιά όντως. Δεν ξέρω παλιότερα βέβαια.