nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.565
- Πόντοι
- 456
Ε το μονο που μου ερχεται ειναι το ακαποτοΒάλε την φαντασία σου δεν είναι δύσκολο
Ε το μονο που μου ερχεται ειναι το ακαποτοΒάλε την φαντασία σου δεν είναι δύσκολο
Πολύ σημαντική η πληροφορία περί "απαγορευμένου " .Ισχυει 'η όχι το ξέρει η ίδια και όσοι το τόλμησαν. Κρίμα και την είχα βάλει στα υπόψιν, τώρα delete γιατί όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Έχω να την δω κάνα 7μηνο. Ειχε βάλει κάποια κιλά όχι κάτι άσχημο για τα γούστα μου. Την έκοψα όμως γιατί πήγε να κάνει κάτι που απαγορεύεται.... οπότε μακριά κ αγαπημένοι. Κανα μήνα μετά μαθαίνω από φίλο ότι το πήγε 150.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρέπει να φούσκωσε κ χείλια
Κάτι που απαγορεύεται..όλοι καταλάβαμε τιΈχω να την δω κάνα 7μηνο. Ειχε βάλει κάποια κιλά όχι κάτι άσχημο για τα γούστα μου. Την έκοψα όμως γιατί πήγε να κάνει κάτι που απαγορεύεται.... οπότε μακριά κ αγαπημένοι. Κανα μήνα μετά μαθαίνω από φίλο ότι το πήγε 150.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρέπει να φούσκωσε κ χείλια
Στα 25+χρονια που μετραω στην ενεργη πορνοκαριερα μου 2 φορες μου εχει τυχει και αλλες τοσες το εχω αναφερει. (αυτη ειναι η 2η).Πολύ σημαντική η πληροφορία περί "απαγορευμένου " .Ισχυει 'η όχι το ξέρει η ίδια και όσοι το τόλμησαν. Κρίμα και την είχα βάλει στα υπόψιν, τώρα delete γιατί όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Μπορει να τη "φουντωσες" τη γυναικα και να της βγηκε η να ηθελε να ξαναγινει μανουλαΣτα 25+χρονια που μετραω στην ενεργη πορνοκαριερα μου 2 φορες μου εχει τυχει και αλλες τοσες το εχω αναφερει. (αυτη ειναι η 2η).
Mπορει τυπε δεν αμφιβαλω.Μπορει να τη "φουντωσες" τη γυναικα και να της βγηκε η να ηθελε να ξαναγινει μανουλα
αφού θα είσαι δίπλα στο Oasis πήγαινε εκεί στις θείτσες να σε ξεζουμίσουν!Καλησπέρα σε όλους, θα κατέβω Αθήνα την άλλη βδομάδα, θα μείνω κοντά στο πεδίον του αρεως, μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό στανταρακι με δικό του χώρο, κατά προτίμηση κοντά στα 30 έως 55κιλα, ναι και σε τουμπανομιλφακια, ευχαριστω
Δεν θελωθειες
αφού θα είσαι δίπλα στο Oasis πήγαινε εκεί στις θείτσες να σε ξεζουμίσουν!
Αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι. Γιατι σιγουρα καποιοι θα το επιδιωξουν (μη σου πω οτι το ινμποξ της αλλης θα εχει παρει φωτια..) Και ο, τι παρασημο παρουν, οσο πιο πολλοι, τοσο πιο πιθανο να το μεταδωσουν. Οποτε καλυτερα να μη ξερουμε.Θα ήταν χρήσιμη μια λίστα μ' αυτές που εξακριβωμένα κάνουν 《 ξεσκούφωτο 》αλλά είναι κάμποσοι εδώ μέσα που δεν πείθουν για την αξιοπιστία τους.
Είπαμε, χρήσιμο μεν, ουτοπικό δε. Πάντως κυκλοφορούν ανάμεσα μας οι κυρίες...Αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι. Γιατι σιγουρα καποιοι θα το επιδιωξουν (μη σου πω οτι το ινμποξ της αλλης θα εχει παρει φωτια..) Και ο, τι παρασημο παρουν, οσο πιο πολλοι, τοσο πιο πιθανο να το μεταδωσουν. Οποτε καλυτερα να μη ξερουμε.
9 στις 10 το κανουν για να μη σας πω κ οι 10!το αναλογο εξτρα να πεσει κ ολα γινονται!Είπαμε, χρήσιμο μεν, ουτοπικό δε. Πάντως κυκλοφορούν ανάμεσα μας οι κυρίες...
Ναι αν το αναζητησεις ως "parallel space" θα στο εμφανίσειΕιναι αλλη μια στιγμή που εμεις του iphone αισθανομαστε κοροιδα
Edit: υπαρχει κ για IOS
Γιατι να την παρουν αφου ειναι πρεζακι?εχει παρει κανεις αυτη που λενε οτι ειναι πρεζακι;
Ραντεβού μαζί μου σε ξενοδοχείο
Έρχομαι εγώ η ίδια σε κάποιο ξενοδοχείο αθηνα είμαι εμφανίσιμη γυμνασμένη κάλεσε με στο 6970656914 φουλ Ερωτικοkanesex.com
ΜακρυάΞέρουμε κάτι για αυτήν;