iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.208
- Πόντοι
- 7.865
το πουτανοκινητο χτύπησε εκείνη την ώρα... το είχε ξεχάσει ανοιχτό.Δεν είχε ένα πουτανοκινητό ;;;
Χρησιμοποιούσε το κανονικό του ;;;;;;
το πουτανοκινητο χτύπησε εκείνη την ώρα... το είχε ξεχάσει ανοιχτό.Δεν είχε ένα πουτανοκινητό ;;;
Χρησιμοποιούσε το κανονικό του ;;;;;;
Μπορείς να μου στείλεις το νούμερο πμ γιατί ένα που έχω εγώ σε 619 που τελειώνει δεν κάνει τίποτα ευχαριστώΞεχασα να σας αναφερω,η γνωστη Σιμονα η Simona η Simone οπως την ξερει ο καθενας κ οπως την αγαπαει μετα απο κανα μηνα αδιαφοριας μου επανηλθε στελνωντας πρωτη κ στην πρασινη εφαρμογη (ξερετε ποια) παρακαλω.Ειδατε οταν κανουν μαλακια κ πεσεις πεινα μια χαρα κρατανε τα τηλεφωνα μας
τελικά αυτήξ την έχει πάρει κανένας;
Εμένα πάντως με τρομάζει το βλέμμα της.τελικά αυτήξ την έχει πάρει κανένας;
Ανέβασε σωστά την αγγελία να καταλάβουμε…Έχει δοκιμάσει κανείς εδώ ;;;
Θα ήθελα το δικό της πάντως …Ξεχασα να σας αναφερω,η γνωστη Σιμονα η Simona η Simone οπως την ξερει ο καθενας κ οπως την αγαπαει μετα απο κανα μηνα αδιαφοριας μου επανηλθε στελνωντας πρωτη κ στην πρασινη εφαρμογη (ξερετε ποια) παρακαλω.Ειδατε οταν κανουν μαλακια κ πεσεις πεινα μια χαρα κρατανε τα τηλεφωνα μας
Καμία μανιοκαταθλιπτικη θα είναι ....πληρώνεις και θα φύγεις και εσύ με ψυχολογία σκατα κλασική περίπτωση βλάβης ( εγκεφάλου)δηλαδη?
steile plzΞαφνικα μηνυματα στο Viber μου απο ανεξαρτητη:
-καλησπερα (αυτη)
-καλησπερα,τι κανεις? (εγω)
-καλα εσυ? (αυτη)
-κι εγω καλα (εγω)
-χαιρομαι αγαπη ελεγα αν ηθελες να βρεθουμε (αυτη)
ΥΓ:δεν εχουμε βρεθει ποτε και μου εστειλε η ιδια μετα απο πολυ καιρο για ψαρεμα πελατων σταααανταρ
Τυπε την έχεις πάρει αυτή την Simona με τα tattoo ??Αυτη εχει γινει σαν τριαξονικο....προσοχη στα ελευθερα μαγκες
Αν και δεν την έχω συναντήσει για ελεύθερο δεν μου είπε.....την έχεις συναντήσει και σου είπε για ελεύθερο σεξ;Αυτη εχει γινει σαν τριαξονικο....προσοχη στα ελευθερα μαγκες
φίλε σε ποια κοπέλα αναφέρεσαι?Ξεχασα να σας αναφερω,η γνωστη Σιμονα η Simona η Simone οπως την ξερει ο καθενας κ οπως την αγαπαει μετα απο κανα μηνα αδιαφοριας μου επανηλθε στελνωντας πρωτη κ στην πρασινη εφαρμογη (ξερετε ποια) παρακαλω.Ειδατε οταν κανουν μαλακια κ πεσεις πεινα μια χαρα κρατανε τα τηλεφωνα μας
Η ξαδελφη του Ροναλντινιο ηταν...Συναγωνιστές καλησπέρα... Πριν περίπου 20 λεπτά 14.40...εθεάθη μελαχρινό μουνακι με μπλε μπλουζάκι μαύρο μίνι και ψιλοτακουνα πεδιλα έξω από τον Πρίαμο στην Ηλιούπολη... Την ρώτησα αν κάνει ραντεβού αλλά ήταν από την Βραζιλία και δεν καταλάβαινε τι της έλεγα... Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη... Έχει κανείς καμια πληροφορία???
Πιάσε όλα τα γραφεία και τσέκαρε φωτογραφίεςΣυναγωνιστές καλησπέρα... Πριν περίπου 20 λεπτά 14.40...εθεάθη μελαχρινό μουνακι με μπλε μπλουζάκι μαύρο μίνι και ψιλοτακουνα πεδιλα έξω από τον Πρίαμο στην Ηλιούπολη... Την ρώτησα αν κάνει ραντεβού αλλά ήταν από την Βραζιλία και δεν καταλάβαινε τι της έλεγα... Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη... Έχει κανείς καμια πληροφορία???
Γαμησε τα... Να νυχτώσουμε...Πιάσε όλα τα γραφεία και τσέκαρε φωτογραφίες